GRATTIS MALIN!!

Idag fyller världens bästa Malin 23 år! Detta firade vi med att gå upp vid åtta och köpa nybakat bröd och åt dunderfrukost med tjejerna! Hoppas hennes dag blir riktigt superbra och att tentaplugget inte förstör den! Puss på dig roomie och GRATTIS!!

Puss


Tyskland, Germany, Deutschland!

Sedan förra inlägget har jag tagit en påskresa med papsen till Berlin! Blev en riktigt trevlig resa och vi löste väldigt många världsproblem över god mat och god öl! Vi gjorde också lite sightseeing och såg Checkpoint Charlie och Berlinmuren! Vi åkte sån här turistig buss också, lätt och bra sätt och se staden på! Vi hann med och gå på Berlin Zoo också, dom hade ett av europas största akvariesamlingar. Lite hemlängtan kom dock smygandes efter ett tag så åkte hem till Örebro en dag tidigare för att hälsa på mitt kära kollektiv igen!

Denna vecka är inte någon favorit eftersom vi har hemtenta fram till fredag, men efter det så är det valborg och världens tvådagarsparty så det håller en vid liv när man bara vill gå och dränka sig i Svartån för att tentan är för svår!

Puss

Lite bilder från Berlin!



Saturday night!

Heej! Ikväll kör vi föris här i kollektivet med bara tjejer och sen möter vi upp pojkarna och går till Satin. Jag ska bara dricka tre öl och känner mig lite duktig och vuxen för det. Dock vet jag att många ska gå all in så kommer nog få hjälpa vissa hem!

Igår var det världens skitdag, vet inte varför men jag var på dåligt humör och allmänt tjurig. Dock kom folk på kvällen och vi spela spel och titta på Bamse!;) Det liva upp mitt humör lite ändå!

Nu ska vi öppna ölen och börja partajandet!

puss



 

Kärlek!

I söndags gick jag, Maria, Becka och Hanna på en kvällspromenad genom Stadsparken. Det var riktigt mysigt väder och vi hade så himla kul! Vi lekte i lekparken och alla av oss t o m jag åkte linbana. Jag fick världens bästa känsla under den promenaden, typ en känsla av kärlek och förväntan. Kärlek till livet och världens bästa tjejer och förväntan på vad våren och sommarn har att erbjuda!

<3



Våren är här, helt klart!

Igår spenderades en stor del av dagen ute förutom dubbelföreläsningarna. Det var så himla fint väder, kändes nästan som sommar! Vi hängde på en gräsplätt som äkta studenter tills molnen började komma. På kvällen gick jag och Sofia på en mysig promenad och lekte lite i lekparken, linbana är riktigt populärt just nu!:-D



Promenad!

Igår så jag, Carolina och Maria på en långpromenad vid svartån! Det var så himla fint så blev lite vårbilder! Idag blir det att städa och ikväll ska vi ha filmkväll igen.

puss


Jobbig tisdag!

Idag skulle jag vara duktig och gå upp tidigt men så blev det såklart inte. Har ändå hunnit med och städa för idag vid 17.00 kommer det en massa folk hit på visning för lägenheten. Vill inte flytta härifrån så det känns lite bittert att folk ska kika på den. Vaknade också idag och hade ont i halsen så hoppas nu att det bara är en liten förkylning.

Tänkte berätta om min helg nu också. I fredags blev det skräckfilmskväll med gänget och vi såg The Thing och House on haunted hill, trodde dom skulle vara värre så det var inte så jobbigt och gå och lägga sig.

I lördags var det dags för fest med förfest hos Maria, vi blev ett rätt stort gäng ändå. Sedan gick vi till Satin och det var en riktigt händelserik och rolig kväll!

I söndags åkte jag med tåget vid tio till Norrköping för fotboll med pappa, det var GAIS - IFK Norrköping! Vi vann med två-noll, dock var det inte världens roligaste match. Fick hälsa lite på mamma också innan jag tog bussen hem. Hemma väntade ett gäng tjejer som hade bakis-häng hos oss, så jag fick höra lite skvaller också.

Tog typ inga bilder från i lördags så snodde dessa från Sofia!


Tisdagsöl och onsdagsfest!

I tisdags var det dags för veckans tisdagsöl, mums!:-D Det bästa med att ha förfest hos sig är att folk lämnar öl och vin! Efter ölen blev det faddermöte och sedan gick jag, Carolina och Malin till Grekiska kolgrillsbaren!

I onsdags så blev det ost och vinkväll hos Maria med tjejerna och sedan en riktigt rolig utgång! Blev att gå och lägga sig halv fyra på morgonen efter ett efterlängtat Max! Låter bilderna tala för sig själv!


 


RSS 2.0