Min helg i Göteborg!

Tänkte berätta om min helg hos syster i Göteborg! Jag åkte ner till Gbg med pappa från Örebro och när vi var framme mötte vi upp mamma som åkte tåg och direkt åkte vi till Emilia och Pontus. De hade dukat upp jättefint och vi fick riktigt god mat. Hela kvällen var jättetrevlig och det var kul att hela familjen kunde samlas! 

lördagen blev det shopping med syster medan mamma, pappa och Pontus gick på museum och de shoppade lite de med! Jag hittade äntligen den perfekta skinnjackan inne på Zara och Emilia hittade lite saker hon med, exempelvis ett riktigt snyggt blått festlinne. kvällen gick vi till en (vad vi trodde) trevlig restaurang, men mycket blev fel och lite så, så dit går vi nog inte igen. Efter restaurangen gick vi ungdomar till en liten pud och drack drinkar och pratade, det var riktigt kul!

Sista dagen i Göteborg bestod av ett litet stopp på pappas företags huvudkontor, för han skulle jobba lite. Jag och mamma gick och läste rekommendationsbrev från företag de jobbat med och ett brev hade mycket positivt att säga om pappa, alltid kul och se att han gör bra ifrån sig! :-D Efter det blev det fika hos Emilia och Pontus, sedan började resan hemåt till Norrköping.    

Tänkte visa lite bilder men kom på att jag inte alls tagit många, så här kommer de från första kvällen! 

 
 



Heej!

Helgen har varit riktigt bra och det var jättekul att träffa syster igen! Febern försvann på ett nafs eftersom jag hade så mycket att göra så jag inte kunde känna efter hur jag mådde, så nu mår jag bra igen! Mamma var så snäll mot mig och köpte dom där Daily One Tabletterna som ska förbättra immunförsvaret! Nu jäklar ska jag bli stålkvinnan! ;-D

Har inte lagt in dom bilder jag tagit på datorn än så det får vänta tills imorrn!

puss

Fortfarande bitter!

Är fortfarande bitter och febern har börjat gå mot högre höjder. Dock trodde jag att det hade vänt eftersom jag svettades, men icke sa nicke. Det här är nog den tråkiste dagen jag haft på länge, orkar inte göra nåt och jag borde egentligen packa och gå och hämta ut mina böcker. Imorrn måste jag ha energin för då är det skola, stan, resa till Gbg och väl framme där middag hos syster. Ge mig lite ork, livsglädje och energi snälla, för just nu finns det inte att hitta i mitt liv. Vill egentligen bara att nån ska ge mig en bitchslap, säga att jag borde ta en Ipren och börja ta tag i mitt liv.  


Tisdag!

Förlåt för dålig uppdatering men har inte orkat skriva. Vill bara ha vår nu och hatar att knalla runt i en massa snö, drömde t.o.m om att jag vaknade upp och det var sommar. Tänk er att bara behöva ta på sig en tunn jacka och sina converse utan att behöva frysa. Längtan!

Lördagens festande blev riktigt rolig speciellt förfesten. Det var vi tjejer och vi var hos oss aka Kollektivet/WAM. Det blev vin med syrrans namn på och en massa Baileys. Själva festen minns jag inte lika mycket ifrån!

På söndagen fick vi reda på resultatet från fredagens tenta, snacka om att han rättat snabbt, 42 tentor på två dagar. Jag fick godkänt och det kändes riktigt skönt!

Igår började vi nya delkursen som heter arbets- och organisationssociologi, hoppas det är kul. Föreläsaren var riktigt duktig och väldigt trevlig. Igår körde vi Zumba igen också och det är så himla kul. Ni som inte testat det gör det nu!

Idag tog jag en liten sovmorgon och efter frukost gick jag på en långpromenad och virrade bort mig i Sörby, ett område som bara består av villor som ser likadana ut typ. Kom hem till slut iallafall och nu ska jag ta och laga mat, Tikka Masala står på schemat.

Till helgen blir att åka till Emilia och fina Göteborg, längtar lite smått!

Lite bilder från i lördags, några är snodda av Sofia!



Helg!

Äntligen är tentan över! Får se om några veckor hur det gick! Igår blev det bara lite slapphäng hos oss och sen sova tidigt! Var riktigt trött och somna direkt, helt utan hjälp av havsljud eller liknande, scccoooorrreeeee!:-D 

Idag blir det lite partaj och fest i nån lokal! Hoppas det blir kul för jag är inte så superpepp! 

puss 

haha denna bilder får mig o le iaf! hihi typisk louise-min!:-D
 

Duktig idag!

Idag gick jag upp kl. sju för att fixa ihop min lunch! Vi satt i skolan från 9 till 18 och pluggade en massa. Vi kom på min egna teori också, Weghammariansk neomaslovism! hihi! nördar är vi allihopa, allihopa! Eftér detta blev det soffan och en riktigt rolig sida, läs den: tjuvtittat.se

Ett exempel av många roliga!


plugg, plugg, pluggeli, plugg

Nu är en till Tenta-vecka här och på fredag smäller det! Klockan två på fredag börjar skiten igen, känner att jag bara vill ha det gjort. Hatar ångesten inför en ny tenta och känslan av att man inte kan nåt. Nej nu måste jag nästan se på nåt roligt och glömma plugget för en stund.

puss


Happy Valentine's Day

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG! <3

Dagen har spenderats åt plugg och ett Zumba-pass, nu ligger jag i sängen och äter godis och tittar på Valentines day. Det är verkligen en riktigt mysig och fin film!

puss


plugg och spontan utgång!

Igår gick jag upp tidigt för att fixa till lite innan Carolina och Sofia skulle komma för att plugga, runt tio kom dom och vi satte igång och plugga för fullt! Till lunch blev det världens godaste pizza och till efterrätt en liten semla. Mums! När vi hade pluggat hela dagen så kom vi på att vi var lite sugna att gå ut, så vi piffade upp oss och tjejerna fick låna smink och kläder av mig. Efter det gick vi till Pitchers och drack lite, Angelica joinade oss då också! Jag fick en Cosmopolitan av Carolina och ett glas vin av Sofia, så söta är dom! <3 Efter Pitchers gick vi till Satin och där blev det riktigt goda Hot Shots! Vi dansade lite och sedan gick vi hem och åt det som var kvar av pizzan ifrån dagen. Fick två övernattningsgäster inatt igen! :-)

puss

   

Onsdag på Strömpis

Började onsdagskvällen med att ta en riktig omväg till Hanna, virrade bort mig bland alla villor! Väl framme så hade Hanna fixat vindruvor, popcorn, kex, brieost och goda kakor. Riktigt mums var det! Det var väldigt trevligt och en riktigt mysig förfest. Efter den åkte vi till Strömpis och träffade massa trevligt folk! Allt slutade med MAX och jag fick två övernattningsgäster!



Vad gör vi??

Nu kör vi!! Ikväll blir det föris hos Hanna (om jag nu hittar dit!) och sedan Strömpis! Är inte så pepp men det är bara och börja tagga! Vad ska jag ha på mig, är ju alltid en riktigt jobbig fråga! menmen nu blir det att rensa garderoben och lyssna på partymusik så är jag nog snart riktigt taggad!

Just own the night like the Fourth of July!

pusspuss


Russian Circle

Idag var den sista föreläsningen innan tentan, så nu är det bara o börja råplugga till den artonde februari! Nu under kvällen har jag mest bara tagit det lungt efter att nästan dött av ett Russian Circle-pass. Det verkade kul, men guuudd så jobbigt och jag blir väldigt frustrerad när stänger, mattor, tyngder m.m. är inblandade för jag klarar inte av det! Jag gillar hellre att bara ha mig själv att tänka på när jag tränar. Ska försöka gå på ett Zumba-pass denna vecka också, för det är verkligen något jag tycker är kul!

Skulle försöka visa nån bild på Russian Circle från Google, men det verkar bara finnas bilder på nått band vid det namnet! Haha kanske ett riktigt bra band, vem vet!

Lärde mig förresten ett nytt ord idag av Hanna, Köna. Det betyder typ dumt och lite nedkränkande ord för tjej, t ex kärring. Det stod att det kommer från Östergötland och jag vet att jag har många läsare därifrån, känner ni igen det ordet? För jag gjorde verkligen inte det!

puss

Vad gjorde du i helgen?

Som ni kanske vet så var jag hemma i Norrköping i helgen. Riktigt trevligt var det och lite bittert att åka ifrån mammas mat(och mamma själv såklart!)!

I fredags så kom Ida och hämtade mig i sin röda racer och vi åkte ner på stan, jag inhandlade en tröja för att vi skulle ut på lördagen och inga partykläder togs med till Nkpg. På kvällen åt vi Spicy hot och gick sedan på bio och såg Burlesque, den var helt okej och shownumrena var riktigt snygga. Dock lite dåligt skådespel ibland!
  

På lördagen kom Ida igen med fina bilen och hämta oss tjejer för vi skulle testa nya Pizza Hut som kommit till stan. Det var gott men lite för dyrt tyckte jag. Kände mig dock som hemma med MAX-skylten bara några meter bort!
Efter det åkte vi hem och fixade oss för att sedan åka till Kim och förfesta. Efter en massa prat med mycket känslor så var det dags att gå till Puls, för mig och Therese var det första gången där. Det var en riktigt rolig kväll och jag kom hem runt halv sex på morgonen! 

 

Igår kom Morfar på middag och jag fick med mig lite mat hem till Örebro! Bussresan gick bra, men brevid mig satt en riktigt nervös kille, varje gång en bil åkte förbi mot en, så hoppade han till och hela resan kunde han inte sitta still! Lite jobbigt var det!

Idag var det föreläsning och nu har jag pluggat lite och ska sätta mig och titta på någon rolig serie! Är Glee bra? har nog inte gett den serien en chans! Kanske man borde börja titta på! Imorgon börjar ett nytt liv med träning och förhoppningsvis en roligare syn på livet. Känner att jag hatar den här tiden efter jul, man har inget att se fram emot!

puss

Lina och mormor!

Idag blev det att träffa Lina, som jag inte träffat sen i somras! Vi åt på Istanbul Chicken Kebab, dit vi alltid gick när vi var mindre! gottgott är det enda jag kan säga! Sedan gick vi på stan o jag köpte en tröja för bara 20 kr på Monki, väldigt mycket var på rea och bara kosta mellan 20-80 kr.

Efter det gick jag till mormor och vi fika och efter en liten stund kom mamma också! När vi kom hem så hade pappa kommit också, så då fick jag träffa honom! Vi ska ju åka till Berlin tillsammans han och jag, så imorrn blir det att planera vart vi ska bo!:-)

puss

har helt glömt bort min mobilkamera, men ska försöka bli bättre så ni får se lite bilder!

Spökvandring

idag var det dags för vår grupps sista aktivitet för nollorna, spökvandringen! Det blev lite problem men tror ändå den blev lyckad, kanske inte så jätteläskig men lite. Jag var den som stod och skrek när dom gick förbi och skakade i galler. Folk skratta mest, menmen, jag kan inte va bäst på allt! ;-) Det var pisskallt också, så hoppas jag inte blir sjuk igen.

Imorrn åker jag hem till Nkpg och ska träffa massa goa människor och äta mammas goda mat! Har också lovat Carolina att jag ska äta lite extra Spicy hot åt henne eller frysa in det och ta med till Öret. Får se hur det går!:-)

puss


RSS 2.0