THE HILLS ARE ALIVE...

with the sound of muusssiiccccc!! Sitter och tittar på Sound of music med mamma medan vi målar naglarna och diskuterar vad vi ska ha på oss! Ska bli mysigt och fira med mams och paps, vi ska äta en massa mat och en föreställning ska visas, vet inte riktigt om vad, men det blir nog kul! Jag ska ha på mig min nya fina kavaj som jag köpte i onsdags! Lägger upp bilder från kvällen imorrn, har ju en ny fungerande mobil med bra kamera i så det blir nog fina bilder!:-D

Ser verkligen fram emot 2011 och tror det kommer bli ett riktigt bra år! Jag fyller 20 år i november och mitt nyårslöfte är att få mitt längtade körkort innan dess! Några som får mig att se fram emot 2011 är såklart världens bästa tjejer, vi kommer ha många fler utflippade fester, bakisdagar med massa mat och fikastunder med mycket skvaller! Ser fram emot ett nytt år med er och tror vi kommer ha så himla kul!<3 GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

finaste bilden på oss!

Onsdag!

Idag så strålades jag, Angelica, Maria och Rebecka samman i Linköping för att träffas och gå på mellandagsrean! Det var riktigt trevligt och jag hittade två kavajer, hihi förvånade att det blev kavajer?? Har nog nu för tiden mer kavajer än skor, jag är en riktig kavaj-narkoman! Den ena ska jag ha på nyår!:-D Vi fikade på ett riktigt gulligt ställe som heter Berget (tror det hette så!) som låg på ett berg mitt inne i stan! Myspys!

Om man skulle summera dagen i en låt så blir det garanterat denna, som jag sjungit på hela dagen!

(Med rörelserna till!)
Ooooohhhh åka pendeltåg,
jag är en loser, babyyyyy
jag har inget körkort!

puss




Mellandagarna!

Igår blev det att köpa den nya mobilen jag önskat mig! Tack mams och paps!:-D Den är jättefin och en riktigt liten grej! Men det passar mig perfekt! Dock har vi stött på lite problem med minnes-kortet så ska prata med dem på The Phonehouse imorrn! Imorrn bär det förhoppningsvis av till Linköping också för att träffa några av tjejerna!

Kvällen igår bestod av en herrans massa Harry Potter! Vi möttes upp hemma hos Kim och så tittade vi på filmen innan den som är på bio nu! Fattade inte jättemycket, men det var bra att vi såg den för senare på kvällen gick vi och såg den som går på bio nu. Harry Potter och Dödsrelikerna! Den var riktigt läskig och lite av en actionfilm, inte okej med elvaårsgräns på den inte! Den var ändå riktigt bra, jag är inte så jätteförtjust i Harry Potter vanligtvis men borde nog ge det en chans till faktiskt! Nu blir det att vänta till juli 2011 för allra sista filmen!

Ikväll blir det nyårsmiddag för syrran och hennes pojkvn åker hem till götet innan nyår så vi firar lite smått idag!


Sunday always comes too late

Annandag jul! Dagen då majoriteten av alla mellan 18 och 25 är bakis!:-D Det var dock inte jag, borde gått ut eftersom jag har världens utgångs-abstinens! Tänk och få gå ut och skaka lite rumpa och dricka goda drinkar! Kompencerar detta att lyssna på riktig partymusik!! Saknar bästa brudarna också! Ska träffa många av dom förhoppningsvis på onsdag, om allt går vägen! Det är nog inte så kul och ge sig ut på vägarna nu men hoppas de kan det så vi kan mötas upp i Linkan!

Dagen
idag har nästan bara bestått av mat! Startade dagen med frulle, sedan stor söndagmiddag med kalkon, sås, potatis, sallad och gelé! Efter det blev det att åka till mormor där det bjöds på fika med saffransbullar! Åt FÖR många!! Sedan kom vi hem och åt ost och kex och sedan godis! Om jag inte gått upp i vikt nu efter att varit hemma så blir jag riktigt förvånad!!

Nu blir det att gå och lägga sig!

Puss


jul!

Skrev inget igår för det var fult upp hela dagen! Vaknade av att mamma kom in och sa att gröten var klar och såklart fick jag mandeln, som vanligt, men har inte gift mig iår så tror inte riktigt att jag gör det nästa år heller! Efter det fixade vi oss och åkte till morfar och åt god julmat! Efter det åkte vi hem och tittade på Kalle och samtidigt kom mormor och hennes man! Vi åt igen efter Kalle och började öppna alla paketen!

Fick en massa fina saker t ex Lauren Conrads bok "Style" och en ny mobil. Dock hade mamma och pappa haft svårt att hitta rätt mobil till mitt abonnemang och så, så på måndag ska vi ner på stan och se så att det funkar till mitt abonnemang! Har varit kär i den här telefonen, Xperia X10 Mini Pro med ett litet tangentbord!:-D

Hoppas ni hade världens bästa jul!

                          

Vad rimmar på tax??

CORAX!

Har snart rimmat klart på alla mina paket! Lite halvstressande så här på kvällen när man är trött, menmen!

Ha världens bästa jul och pussa lite extra på era nära och kära!

home sweet home!

Nu är jag hemma! Kom fram med bussen ändå, även fast busschauffören inte visste vart han skull och åkte fel! Mila, Mamma och Milas kompis Frida kom och hämta mig och vi åkte hem och åt nygräddade lussebullar och drack kaffe och glögg! mysmys! Sedan kom pappa hem också ifrån Göteborg, så då var hela familjen samlad igen!

Idag har mamma och jag gått en liten promis och handlade lite till julbordet! Ska sedan ner på stan och handla julklappar, tror dock inte att jag kommer vara ensam! Sedan ska jag träffa tjejerna, har inte sett dem på jättelänge så det ska bli kul!

puss


MAMA I'M COMING HOME!!

Snart så är jag hemma!! Om allt går rätt till så sätter jag fötterna på Norrköpingsmark kl. 16.05!  Som jag har längtat efter detta! Ska åka Drottninggatan upp och ner i spårvagnarna och föräta mig på Spicy Hot och Istanbul Chicken Kebab, ska äta lite extra för Carolina också!! LOVE IT! Kan inte Norrköping flytta närmare Örebro så får jag "The Best Of Both Worlds"!!!:-D

Hör
av mig när jag är i Peking-city!

puss!

Jag vid strömmen som flyter igenom Nkpg!
 

I´m gonna miss you, babes



Idag blev det avskedslunch med brudarna och sedan föreläsning! Kändes konstigt att säga hej då till alla tjejerna och inte träffa dem varje dag som jag brukar! Kommer sakna dem även fast vi ses om typ två veckor!<3

Sitter nu med bästa Angelica och tittar på Scrubs, hihi hon sitter och skrattar åt typ allt dom säger, älskart!:-D




SORRY!

Vet att jag suger på att uppdatera, men har typ inte så mycket att skriva känns det som! Jag längtar fortfarande otroligt mycket till på onsdag då jag får träffa bästa familjen och speciellt mamsen!

I fredags blev det Zumba och sean mys med roomien Rebecka! I lördags blev det lite städning och sedan på kvällen blev det sista festkvällen med stora gänget! Jag var nykter, så fick bli lite "in charge" så att folk t ex inte kissa i våra buskar utanför! Dock blev kvällen inte riktigt som jag tänkt mig och jag känner mig lite skyldig, men allt slutade bra iallafall!

På söndagen var de andra brudarna bakis och jag var riktigt trött, så det blev slappa framför tv:n med god mat och prata om allt som hände på julfesten. Det var Frimis som hade studenternas julfest med tema rött!

Idag blev det föreläsning om hjärnan, nervceller och (upphetsning!) med psykologilärarn, som börjar skämta mer och mer, ibland lite för mycket!:-) Efter det var Rebecka så snäll att hon följde med mig ut till Varberga och kasta allt mitt skräp och så! Sedan blev det riktigt gott käk, potatisgratäng och fläskfilé med både Malin och Rebecka!

Imorrn är sista dagen här i Örebro och om 48 timmar ligger jag på en väldigt ljudlig luftmadrass hemma i Nkpg-city, gud vad jag längtar!!!

puss

visar lite bilder från i lördags! Den blå klänningen hade jag i början av kvällen, men bytte sen. Borde dock ha kört på den hela kvällen, riktigt snygg blå färg! 


En vecka kvar till jul!

tänk er att det bara är en vecka kvar till jul!:-) 

Idag kommer jag nog inte göra så mycket förutom att gå på Zumban sen vid fem! Ska försöka städa lite innan också, vet inte hur det kommer gå! Känner mig så himla seg och trött även fast jag sovit rätt länge!

Nu ska jag försöka piggna till!
 
puss

älskar denna bild som är gjord för ELLE-GALAN!


Party like a rockstar!

ojojoj om det blev fest igår!! hihi! Ja, för mig och Amanda blev det "jag blev full på min...Zingo", men för resten blev det lite för mycket av det goda! Vi körde lite förkör hemma hos oss och sedan gick till lokalen där många hade förfestat sedn kl. 16.00 så de var redan väldigt runda om fötterna även fast klockan ens inte var sju! Vi körde lite lekar och liknande och sedan började hela partyt! Det var faktiskt riktigt kul även fast jag var nykter, är glad att Amanda också var det! Tror det var alla fulla människor som gjorde det hela roligt! Vissa ramlade hejvilt medan andra raggade stenhårt på allt som rörde sig!;-)

Idag blev det uni. vid tio för att träffa gruppen och göra klart rapporten om minne och sedan att ta sig hem för att slappa! Ikväll blir det sängen tidigt och skönt att sova ut imorgon! Har dock fortfarande världens hemlängtan och jag vill ha onsdag nu! När ska den där satans tidsmaskinen komma, vi lever ju faktiskt i 2010, hallå! 

puss

bjuder på en bild från Sofia på oss nyktra alkoholister! hihi jag påminner om Quasimodo!


Fadderkickoff

Nu sitter vi i soffan och taggar fadderkickoff! Jag är inte så sugen på det men det blir nog kul! Jag blir den nyktra tråkiga tjejen, hihi!:-) Just nu verkar det som om ingen av oss tjejer så pepp på det hela! Lekar och lärakänna-
grejer är inte riktigt min grej! Jag är ju jättedålig på namn också! Jag är också hungrig, därpå mitt dåliga humör!

puss från mig och Carolina!




Tisdag

Idag var det andra föreläsningen av Psykologin, det är verkligen intressant förrutom boken som vi har är dubbelt så tjock som Bibeln och den väger bly! Efter det blev det ett kort faddermöte och imorrn blir det fadderkickoff med alla faddrar, hoppas det blir kul! Sedan gick vi nu på kvällen på ett till Zumba-pass, det är så himla kul! Man blir riktigt glad och pepp, plus att man tränar!

Något som gör mig riktigt irriterad är att jag har sån hemlängtan och det känns som om det är jättelångt kvar tills jag ska hem, fast det bara är en vecka kvar! Allt jag vill nu är att sitta och prata med familjen och bara njuta av att vara hemma! Det känns inte jätte juligt utan allt som man känner igen, t ex mammas goda mat och klä granen tillsammans med Mila och Mamma! JAG VILL HEM NUUUUU!!! Dock är jag riktigt glad att jag bor med bra tjejer och har riktigt bra vänner här, för dom hjälper en i alla väder och gör så att man glömmer bort den där hemlängtan för en stund!<3
'
Nu ska jag sova!  


Lucia!

Idag är det Lucia och det har inte riktigt känts som det för än jag åt min första riktiga lussebulle som Rebecka tagit med sig hem! Pressbyråns med 0,001 procent saffran i räknas ej som lussebulle!

Idag började vi nya delkursen som är psykologi, det var mycket repetition från gymnasiet men det kanske är bra att jag kan lite ändå! Det är så himla kul och lärarn verkar helt okej! Tyckte så synd om honom dock då han råkade ramla inför hela klassen, men då kan det bar bli bättre får han tänka! Vi verkar vara hans första klass som nyexaminerad lektor(eller nåt?)!

Imorrn blir det skola, sen faddermöte och på kvällen Zumba!

Nu blir det att försöka röja lite i mitt rum!

puss


ego-pics, för man är ju för snygg ibland!



Hejhopp!

Idag har det inte hänt så mycket, har städat undan lite sen igår! Vi hade myskväll med scones, te, Idol, choklad, Love Actually och Coca Cola! Ikväll blir det myskväll igen med Sex And The City-filmen och P.S. I Love You! Snacka om en snyftkväll!


Helg för mig!

Förlåt för dålig uppdatering denna vecka!

I veckan har vi mest fokuserat på examinationen och idag var det opponering. Det gick riktigt bra tycker jag! Nu är majoriteten av gänget plus mina roomies på Laserdome, så det är bara jag, Sofia och Carolina som nu sitter och tittar på tv och myser!

Imorgon blir det Zumba och i helgen blir man själv eftersom roomiesarna åker och jobbar i sina hemstäder! Ska också ta en mys-helg utan utgångar och liknande, för det blir det mycket av nästa vecka. Då har vi Fadder-Kick-Off på onsdag och på lördag är det stor julfest på Frimis!

Ska försöka bättra mmig med blogginlägg!:-)

puss


Hang with me!

Dagen har spenderats i skolan och vi hann klart med examinationen! Efter det kom Sofia och Hanna till mig medan mina roomies var på möte. Nu ikväll blev det tacos och Amanda joinade oss, så nu är det lite häng-kväll hos oss. Malin och Rebecka är jätteduktiga och plockar upp saker ur kartongerna medan vi resten sitter och tittar på Halv åtta hos mig och gör fula bilder i kameran! Vi var precis jätteduktiga och flyttade runt Malins TUNGA dubbelsäng, sex tjejer klarar allt!:-)

Här har ni resultatet på våra fina bilder!


Andra advent



Idag är det andra advent!

Vi har idag mest bara tagit det lugnt, men också gjort iordning lite i lägenheten! Vi gick också och handlade för första gången som roomies! Malin hade också kräftor med sig hem från Arboga så ikväll blev det julmust, kräftor och baguette med smaksatt färskost. Nu har Angelica kommit hit och vi sitter och tittar på Beck! Tur att man inte bor själv längre!

puss

Our house is a very, very, very fine house

Nu har jag officiellt flyttat så om ni vill komma till mig så hittar ni mig mittemot MAX!:-) Flytten gick rätt bra, men riktigt jobbigt för kroppen! Nu håller alla på försöker hitta sina saker i alla påsar och kartonger. Ett av mina sängsben gick sönder i flytten så nu blir det att köra chinese-style och sova på golvet! Ikväll blir fest och ännu mera fest, hoppas på en rolig utgång!

puss

Ni får lite bilder på mitt rum!
  

Fredag!

Just nu håller jag på och packar för imorgon så flyttar jag! Hela lägenheten ser ut som Hej-kom-och-hjälp-mig, men försöker stoppa ner allt i rätt påse så jag lätt hittar det sen igen! Jag har dock inte så mycket grejer, de stora sakerna är sängen, spegeln  och min byrå. Lyssnar också på fest-musik, så jag blir jättesugen på att gå ut!

Idag var vi i skolan först och sedan gick vi på Zumba! Det var jättekul och jag skrattade hela passet igenom! Man såg säkert löjlig ut där man stod och skaka på rumpan och brösten, men kul var det! Vi körde en sorts blandning på Merengue, Salsa, Reggaeton och (Tango?). Tror vi gjorde nåt Tango-liknande!

Nu ska jag packa vidare och sedan äta pannkaka!


WE R WHO WE R

Halloj!

Dagen
har spenderats i skolan med muntlig presentation (gick pissdåligt) och sedan examination. Inte så kul, men snart är vi klara med det! Efter detta blev det After work med härliga Sex-gruppen, hihi det är inget porrigt utan bästa Sofias seminarie-grupp. Det blev öl, nachos och mycket tjej-snack! Riktigt kul!

lördag går också flytt-lasset från Varberga till Öster, om jag ska vara mer exakt så flyttar jag precis mittemot Max och Behrn Arena. Ska bli så kul att ha ens kompisar som roomiesar! Förhoppningsvis så går vi inte till Max så ofta för om vi gör det kommer jag gå upp tio kilo på kuppen!

Nu sitter jag o peppar inför flytten och lördagkväll för då blir det utgång!!!!

Puss

hittade förresten denna låt som handlar om Louise, hihi känner mig träffad!


23 dagar till julafton!

heej! idag är det 1 december och det betyder att det är kort tid kvar till julafton!!! Nu kan man verkligen börja hetsa med alla julsaker, typ baka lussebullar, köpa julklappar och bara lyssna på julmusik! Jag är också lite glad för det är bara 21 dagar kvar tills jag kommer hem till fina, vackra, fagra Norrköping! hihi det första jag ska göra är att åka spårisen fram och tillbaka!

Idag började vi på riktigt med examinationsarbetet, känner redan nu att det kommer bli lite tufft för jag har verkligen ingen inspiration eller ork! vaknade upp idag och var dyngförkyld, kändes som om någon hällt salt i näsan och mina ögon ville verkligen inte öppna sig. Tog mig till uni. iallafall! Ber till the big man upstairs att jag inte ska få feber för då går allt helt klart åt helvete! Kan inte va sjuk nu, jag var ju det för inte så länge sedan. orättvisst!

Imorgon blir det PowerPoint-presentation om hur man ska skapa friskare arbetsplatser! Inte så kul, men måste göras!

Sov så gott och njut av december ordentligt! Månaden kommer bara en gång om året!;-)


RSS 2.0