Heej!!

Idag blev en riktigt bra dag trots allt, även fast jag råkade slumra till på föreläsningen! Måste försöka sova bättre! Vi hämtade nycklarna till vår nya lägenhet!! Jag ska bli roomies med Malin och Rebecka!! Det är en nyrenoverad lägenhet på två våningar med två badrum. Jag har i mitt rum vita väggar förutom en som är svart med blommönster! I helgen ska vi försöka flytta allt till lägenheten och förhoppningsvis är vi helt roomiesar nästa vecka! 

Orkade inte skriva så mycket igår men min spa-behandling var riktigt underbar! Först peelade damen hela mig och sedan fick jag en grågrön gegga på hela kroppen som innehöll alger. Sedan plastade hon in mig i typ plastfolie och sen fick jag ligga sådär i en halvtimma! efter att jag duschat bort allt det så var det dags för en helkroppsmassage! Efter det var jag len som en babybutt!!!

Nu ska jag titta på Gossip Girl!
puusssss

Här är lite bilder på lägenheten!


god morgon!

heej! nu åker jag iväg på spa-treatment!

puss

Första Advent!



Idag är det första advent och tänkte försöka mig på en liten dikt:


När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent
 
Kan berätta lite om min helg! Den började nästan redan i torsdags då det blev mat och dryck på Lilla Örebro och sedan drack vi drinkar på tre ställen till. Kvällen slutade lite knasigt för två av mina vänner, men jag och Carolina drog lite innan dem. På fredagen blev det skola och sedan hem till Carolina för färgning av mitt hår, samma typ fast lite mörkare och täckte utväxten! Tack Carro!:-) Sedan bärde det av till förfesten och efter det kåren, kvällen gick i 90-talstema och vad bra musik det producerades under det decenniet!! Vissa av oss kom ju till världen då också så det är väl klart det bästa decenniet också!;-)

Dagen igår spenderades mest i min säng, men jag tog mig upp för en svullarkväll hos Maria. Det blev pizza, chips och dipp, godis och mängder av läsk. Vi tittade också på filmen Kärlek på menyn, lite förutsägbar film men helt ok.

Idag ska jag ta tag i mitt berg av disk och just nu håller jag på och tvättar. Hatar dock att vi har tvättstugan i en annan byggnad för det är snöstorm ute och ingen har skottat så det blir att gå i en halvmeter snö.

Vill också tacka bästa syster för den fina julpyntningen på sidan! Jag är riktigt snygg i tomteluva och med en blossa-glögg i handen!:-)

Hörs imorgon!


Christmas!

Nu kommer jag med mitt jul-tjat igen, men det är ju så mysigt! Jag längtar sååå tills alla är ute på stan och handlar julklappar och man hör julmusik ifrån varje affär när man går förbi! Jag längtar också tills vi väl sitter där hela familjen framför tv:n och tittar på Kalle Anka. Min favorit tänkte jag dela med mig här:

Santa's Workshop



Nu blir det plugg som gäller!

L O V E

Ikväll blev det scones och te kväll hos Rebecka, jättemysigt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och detta utvecklades i en liten musik-session med allt från 90-talets klassiker till gråt i halsen-musik, hihi detta gjorde att jag vid en tidpunkt faktiskt började gråta på riktigt! Tror det mest berodde på att jag var glad över att vi fick reda på att vi kommer få lägenheten vi tittat på!:-) Så snart har jag två bästa roomies att tampas om badrummen mot!

Imorgon blir det att läsa böcker och på kvällen blir det Lilla Örebro med några tjejer medans resten av det stora gänget spelar Laserdome, tjejerna mot killarna. Jag ber till gud att tjejerna vinner för annars kommer vi få höra om det till världens slut.

hihi vill också hälsa nya läsare välkomna!;-)



Tips: titta på denna film!

Hejsan, Hejsan

Hela dagen idag har spenderats på skolan, först föreläsning om Chaos Theory som var jätteintressant. Tänk att en massa småsaker gör ditt liv och vad som kommer ut utav det, t ex om inte grundarna av McDonald's hade fötts så hade inte jag kunnat gå till donken och köpt med mig mat och på så sätt skulle jag aldrig ha det här skräpet här!:-) hihi långsökt men allt hänger ihop liksom!! Efter detta blev det seminarium med diskussion, hihi då en trött Louise råkade somna lite... shit happens!

Sedan blev det att sitta i skolan och vänta på Faddermötet. Där träffade vi de andra som ska vara i ens grupp. Det var en upplevelse ska jag säga!:-) 

Nu sitter jag och lyssnar på inspirerande musik och känner mig ganska nöjd med livet, men tror detta beror på att jag är så trött att jag inte orkar bry mig om nåt! Konstigt men sant, jag sover så himla dåligt och vaknar flera gånger per natt. Inte kul.  

Nu ska jag nog sova innan jag somnar framför datorn!


  


M Å N D A G

Heej!

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att trotsa snöstormen och ta mig till skolan för att skriva klart en text med min grupp och sedan åka hem igen. hm lite onödigt men behövdes. Sedan hem och chilla i några timmar och sedan ner till stan för att träffa tjejgänget. Vi fikade på Hälls och jag åt en god foccacia (vet i tusan hur det stavas??).  Nu sitter jag här och lyssnar på Daniel Adams-Ray, bra och duktig killebrill!

Tänkte höra lite om ni också fått jul-fnatt?? Jag fick det i lördags när jag började titta på Mysteriet på Greveholm och det snöafde en massa ute. Jag blev helt galen och började kolla på julklappar till familjen och tände en massa ljus, inklusive mitt jul-ljus som luktar jul blandat med lingon. Så nu vill jag ha julbestyr med lussebak, julklapps
ångest och myskänsla i magen. Vad tycker ni, är det för tidigt att tänka på det nu? Det är ju inte ens december än. 

Puss 


Svensson, Svensson



hihi hela dagen har spenderats framför denna super-roliga serie. Max är min favorit!:-)Har dock också hunnit med att baka bröd och städat lite. Imorgon blir det skolan och sedan hem för lite mer städning.
Puss



Snart är det jul!!!



Sitter och tittar på detta, världens bästa julkalender om jag får bestämma!:-)

FRIDAY ON MY MIND

Monday morning feels so bad
Everybody seems to nag me
Coming Tuesday I feel better
Even my old man looks good
Wednesday just don't go
Thursday goes too slow
I've got Friday on my mind

Denna fredag blir det en ny fredag-låt, hihi, denna kommer från pappa och är 99 % säker att David Bowie är med på ett hörn!:-)

Dagen har varit okej faktiskt, hade inte lika hög feber så jag klarade av att pallra mig till uni. Efter lite tid på skolan åkte jag med tjejerna till stan och åt kina-buffé. gottgott! Nu sitter jag här och ska gå ner och stoppa lite tvätt i tvättmaskinen men orkar inte tvätta så mycket så det får bara bli en maskin. I helgen kommer jag nog inte göra någonting alls. Usch vad det låter tråkigt men man måste låta kroppen vila så jag bli frisk så fort som möjligt.
Ha bästa fredagskvällen nu!



I'm sick of being sick!

Nedrans att alltid jag åker på att vara sjuk. Vet i tusan vad det beror på men jag måste iaf ha ett av de sämsta immunförsvar i hela sverige! Jag vet att träning och c-vitamin varje morgon skulle kunna hjälpa. (jag vet detta eftersom min mamma både tränar och dricker c-vitamin och hon har inte varit sjuk på flera flera år) Jag tänker alltid när jag väl ligger där och har cirkus 39 graders feber att om jag klarar mig ur detta så ska jag bli skitduktig på att vara nyttig och ha en sund livsstil, men det glöms lätt bort när jag väl står där frisk.

Nu har jag haft feber i tre dagar och min hals gör jätteont och halsmandlarna är stora som hus. Jag bor ju själv också så det finns ingen som kan hjälpa mig och t ex springa ner till affären och köpa cola och en stor påse nappar. Jag borde också springa ner och tvätta för jag har nästan inga kläder kvar men det orkar jag verkligen inte. Tycker så himla synd om mig själv! hihi det får man faktiskt i denna situation!:-)

Nu ska jag drick lite mjölk och försöka göra mig själv en liten sallad.


Glömde!



Glömde visa världens finaste presenter jag fick igår! En skitsnygg brödrost i svart och stål, den har en inbyggd retro-radio! hihi så man både kan rosta bröd och lyssna på mix megapol! Sedan en jättesnygg ögonskugga från Makeup Store, den heter muffin och är bra som både ögonskugga och highlighter! Sedan en söt liten skål som hade handmålat silverfärg på! jättefin!:-) Tack familjen!


Söndag!

Idag åkte familjen hem, emilia och pontus till Göteborg och mamma och pappa till Norrköping! Har haft en riktigt kul helg och vi åt världens godaste mat igår. Om någon vill spendera lite mer pengar på mat och är i Örebro så måste ni gå till Taste i Behrn Center. Det var kockar överallt och man fick se när de lagade maten plus att de kom ut och serverade den och berättade vad det var vi såg på tallriken. Min pappa som älskar mat och vin frågade en massa saker så de kom ut och visade råvarorna och berättade allt de visste om saker och ting. Älskar att se människor som verkligen har ett sant intresse och en passion för det de gör, det hade verkligen dessa kockar!:-) Sen råkade jag slå en av dem i skrevet, men det försöker jag glömma!!


Sen efter den goda maten gick vi och drack drinkar på föräldrarnas hotell och det var kaos eftersom Ladies Night var i stan och grabbarna verkade bo just på det hotellet. Jag såg Måns Möller i receptionen, men han var den enda.


Idag skjussade vi först syster och Pontus till centralen och sedan gick vi och åt på Pizza Planet, tror jag det hette! Efter det storhandlade vi åt mig, så nu ska jag vara duktg och ha matlåda med mig till skolan. Nu sitter jag och tittar på Morden i Midsomer! Vill ge ett stort grattis till pappa på fars-dag, när jag blir rik sen så ska han få världens coolaste bil!!:-) hihi!

Vill också ge lite plats åt min kära syster som inte tycker hon får så stor plats här i bloggen, så puss på dig bästa syster!

Pappsen!                                                                   Syster!  
    

Heej!

Kvällen igår var riktigt trevlig!:-) Vi gjorde hemmagjord pizza och satt på golvet i mitt vardagsrum! Tror alla hade riktigt kul och jag fick världens finaste present! En fin blomma och ett SPA-presentkort på en Nygatans klassiker, i den ingick det massage, ansiktsmask, peeling och helkroppsinpackning! hihi så den 29 november kl 9.00 blir jag omhändertagen och riktigt bortskämd!
Snart kommer familjen hit och ikväll ska vi ut och äta gott!:-)
Bild från igår!

FRIDAY I'M IN LOVE!

I don't care if monday's blue
Tuesday's grey and wednesday too
Thursday i don't care about you
It's friday i'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's friday i'm in love
Denna låten är bäst just på fredagar, undra varför?? hihi!:-)
Nu har jag skrivit klar den nedrans jobbiga texten och ska nog hoppa in i duschen. Sedan vid ett är det skola och arbetsmoment som gäller! Efter det är det bråttom hem för vid 18 kommer tjejerna och partajandet börjar! Imorrn får jag träffa bästa familjen och vi ska äta gott på Taste!
puss

Bra dag!

Födelsedagen har varit en bra dag! Den började på Strömpis med folk som grattade mig och det kan ha blivit lite mycket av det goda! Vaknade kl. 06.48 av att familjen ringde mig och sjöng så fint! hihi! Somnade som tur var om och vaknade sen runt nio-tio då alla fick Louise-fnatt och smsade mig. Tror nog aldrig min mobil plingat så många gånger på så kort tid! Dagen ägnades åt plugg och lite filmtittande! Sedan träffade jag tjejerna vid Våghustorget, de började sjunga för mig precis när jag kom av bussen, hihi tycker sånt är väldigt pinsamt men det var jättefint gjort!<3 Efter det så gick vi och åt pizza och jag tog grillspett med tzatziki! Sedan blev det att handla för imorrn bjuder jag tjejerna på hemmagjord pizza! Under dagen har jag dock längtat efter familjen otroligt mycket, speciellt min mamma som sjöng så fint förra året på morgonen själv!:-) Slutar dagen med lite The Big Bang Theory och uppdateringskoll av alla bloggarna!

Puss
nitton-åringen!

MY BIRTHDAY!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!:-) hihi Nitton verkar dock inte vara ett så roligt år men det är ett steg närmare tjugo och systemet! Imorrn ska jag bjuda tjejerna på pizza och sen ska vi gå ut!
Puss

FINT!

Fick detta ordspråk utav Rebecka och tyckte det lät så fint!<3


"Lyckan är inte en konstant storhet
utan ett tomtebloss i mörkret och
det är glimtarna som är meningen med livet"



ÖrEbRo!

Nu är jag hemma i Örebro och min ensamma lägenhet igen! hihi det där lät lite deppigt, men ibland är det faktiskt skönt och bara vara själv med sina tankar! Det har varit en bra helg med mycket mys och prat med mams och paps, när man flyttat hemifrån så förstår man hur mycket de verkligen gjort för en när man växte upp, t ex vi hade aldrig slut på toapapper vilket är ett problem i mitt hushåll just nu! De visste när de skulle köpa in det, föräldrajobbet måste vara riktigt tufft!;-)
Det blev också fika med bästa tjejerna där hemma, Linnea AE var hemma också. Riktigt kul att träffa henne, det verkar som om hon har det bra där uppe i Åre!
Imorgon börjar vi ny delkurs om pedagogik, miljö och hälsa eller nåt sånt!:-) Hoppas det blir intressant! Sen blir det faddermöte för vi blivande faddrar. På onsdag åker vi till badstället Gustavsvik och sedan blir det nog utgång, hoppas det för då är jag inte själv när jag blir nitton!;-)
puss
Lägger in en bild på mina fina spårvagnar i Norrköping, älskar dem!!

Home Sweet Home

Är hemma i Norrköping igen!:-) Kom hem igår efter en riktigt jobbig buss-och tåg-färd, först kom inte den buss jag skulle åka med till resecentrum, så fick ta en annan och spring till resecentrum från våghustorget. Sedan´skulle jag ha trekvart i Katrineholm, men tåget var försenat i hallsberg så fick cirka 2 minuter i katrineholm istället. Usch hatar och stressa och inte veta om man hinner!

Som tur var kom jag hit och gick direkt till mormor min för att prata lite strunt och fika! Sedan kom mamma och pappa och hämta mig och vi åkte hem. Det blev att mamma och jag satte oss och tittade på SATC 2 med godis och ostkrokar! Sedan fick jag jättegod mat med räksoppa och kycklinggryta, till efterrätt hade mamma gjort en hel äppelpaj, gud va gott!

Idag kommer morfar hit och vi ska äta lammstek (tror det var det!) och sedan ner till stan för att träffa tjejerna på Wayne´s! Imorgon ska jag äta lunch med Linnea och sedan blir det att ta dom tusans tågen tillbaka till Örebro!

Sitter nu vid syrrans gamla dato och hon har väldigt roliga gamla bilder!!



Lördagmorgon!

Hej! Igår blev en rätt knäpp men riktigt rolig kväll, vi var först hos Amanda och sen gick vi till en korridorsfest hos en av våra faddrar. Det var riktigt studentigt med häng i deras gemensamma kök och singstar! Sedan gick jag, Amanda och Rebecka till Strömpis för att skaka lite rumpa, men då kommer Rebecka på att hon glömt sitt leg plus att kön var svinlång så vi skulle nog inte kommit in ändå. Kvällen slutar med att vi sätter oss Burger King och äter istället. Det var ändå okej för jag kom hem rätt skapligt vilket var bra för jag skulle ju upp tidigt idag! För idag åker jag hem till Nkpg.
Det kommer nog bli god mat, mys med mams och paps och fika med tjejerna!:-) Nu ska jag packa det sista och äta frukost och sedan bär det av till tågstationen!
puss
Bjuder på denna, är snyggare i verkligheten!;-)

Klar med delkurs 2

I tisdags var sista dagen för inlämning och idag var det opponering som gällde! Det är när man läser igenom en annan grupps text och ger feedback, men också lite kritik. Jag var skitnervös över att kritisera för är så himla mesig har jag kommit på, men som tur var kunde grabbarna som jag jobbar med köra den största kritiken medan jag tog det lite snällare!:-) Nu är delkurs 2 över och nästa börjar på tisdag.
Jag kommer hem till Norrköping i helgen också och hoppas att jag får träffa lite vänner och familjen! Det är så skönt att åka hem när man inte har något i skolan för då kan man helt fokusera på dem.
Igår körde vi svullarkväll hemma hos Carolina, vi åt chips med dipp, godis och drack en massa läsk. Inte bra, så idag åkte jag och Rebecka och tränade på gymmet! Bra vi är!
Imorgon blir det utgång, men ska ta det lugnt (good luck!) för tåget går relativt tidigt på lördag.
pusssss
Bilder från i lördags, gud va den där peruken kliade!

Regnig Tisdag

Idag har det regnat hela j***a dagen, hatar regnväder, speciellt på hösten för då blåser det som f*n också så man kan inte använda paraply. (Mitt positiva tänkande åkte rakt out the window!) Hatar också mitt Google Chrome, mitt Internet Explorer dog ju så nu måste jag ha denna grejen istället som gör att hela bloggtexten blir antingen blå eller så sätts all text ihop även fast jag gjort rader emellan.
Nu till det positiva, vi skickade in vår examinationsuppgift idag så nu är det över, förhoppningsvis. Imorgon blir det nog att gå ut och fira det!:-) Får också träffa alla mina underbara hemma i Nkpg nästa vecka också för jag ska försöka åka hem mitt i veckan, kan bli att jag stannar till torsdag och då firar födelsedagsmorgonen där! hihi Dom kanske kan hjälpa mig att hitta livsglöden igen, är som en j***a surkärring ibland och kan inte förstå att folk klarar av att vara med mig!
Nu blir det att läsa texten som vi ska opponera eller vad det nu heter!
hihi denna bild får mig att skratta varje gång jag ser den!

oh yeah you really got me now!

heej! Har helt tappat det roliga i bloggandet.... har inget kul att skriva om känns det som och det känns som om ingen läser den. Det är nog bara min lilla negativa sida som kommer fram där, är verkligen en sån där person som får lite höst depression.

Tänkte för att motverka min pessimistiska syn på livet så la jag upp lite bilder som gör mig lite varm i hjärtat, p.s. pappa har tyvärr ingen bild på dig, hoppas det inte gör så mycket! Lyssnar också på sån där mysig musik som är fyllda med minnen! Hoppas att morgondagen blir lite bättre.

Något som jag är väldigt glad över är att jag har så positiva människor runt omkring mig t ex Rebecka och Sofia, de är så goa och mysiga. Satt med dem idag på Max och snacka om livet, politik, kultur, filmer, böcker m.m. De är också riktigt bra på att se det ljusa i tillvaron, något som jag måste ta till mig mer av. Från och med nu ska det bli en Louise fylld med kärlek för livet, hihi nej jag är inte full!:-) En början kan vara att bli superglad över att om tio dagar fyller jag 19 år och då är det bara trehundrasextiofem dagar kvar tills jag kan gå till systemet!

RSS 2.0