Göteborg!

Idag åker jag till Göteborg och systeryster! Patrik och grabbarna ska på Iron Maiden så då passade jag på och få ressällskap!:) hihi Passar också på och tvingar Patrik med till Emilia på lördag. Någon gång måste de ju träffa varandra så det här var ett bra tillfälle! Vet dock inte hur det ska gå och sitta i en buss i fyra timmar med två taggade Iron Maiden-fans! Har lovat Jone att räkna hur många gånger Patrik säger taggad på resan. Kommer nog bli en del!:)

Hoppas
ni alla får en mysig helg!

Puss


Bakisdag + golf

Idag så vaknade vi till ett stökigt Tärnvägen med en massa tomburkar och lämnad mat. Vi var några som tog tag i städningen och det gick rätt fort för och varit så stökigt. sedan grillade vi på korvarna som vi glömde grilla igårnatt.



Efter grillningen så åkte jag med pojkarna och Angelica och spelade golf, eller rättare sagt de spelade golf och jag tittade på. Slog dock några slag på ranchen och sedan var jag sekreterare när pojkarna spelade på korthålsbanan. Alla tre pojkar var riktigt duktiga!:)




Midsommar!

Vi var cirka 20 personer igår som firade midsommar tillsammans. Vi hade fixat med långbord, partytält och god mat. Malin och Angelica hade fixat riktigt roliga lekar som tog fram tävlingsinstinkterna hos många. Vi hade också världens finaste midsommarstång som jag var med och klädde, blev riktigt nöjd. Det blev en lyckad dag och kväll med en del fylleslag här och där!:) Det sägs att bilder säger mer än tusen ord så här har ni mina bilder av dagen/kvällen!

 


Tisdag!

Flytten i helgen gick riktigt bra och det gick rätt fort och få över alla mina saker så nu håller jag på och organisera upp mitt kaos till lägenhet! Det var världens bästa pappa, Patrik och Hanna som hjälpte mig. Tror det kommer bli bra det här, vet dock inte hur mycket jag ska packa upp för ska få ommålat i lägenheten snart, ska bara välja färg först.

Igår hjälpte först Patrik mig och lämna in en massa kläder till Myrorna och sedan blev det en öl på Ivys uteservering. Ibland har han bra idéer den där karln. Efter det ett stopp vid Mcdonald´s och sedan hem till min nya lägenhet. Sov min första natt här i lägenheten och den blev väldigt orolig men kommer nog in i det snart.

Ni får två små dåliga bilder på mitt kaos och min utsikt! Nu ska jag försöka ta tag i dagen!


Tillbaka!

Hej! Förlåt för uppehållet men nu är jag tillbaka och ska försöka hålla igång bloggandet igen! Har inte känt för och blogga förens nu så nu vill jag börja igen! Det har hänt mycket sen sist. Nu är det sommar och tjejgänget har splittrats och många har åkt hem, känns tråkigt att inte se alla typ varje dag som vi gjorde innan. Tror dock många kommer till midsommar så jag får träffa några igen. Vi som dock är kvar i Örebro får försöka se varann så ofta vi kan trots jobb och annat!

Imorgon ska jag flytta in i min första egna riktiga lägenhet, tidigare har jag bott med en tjej i Varberga och bott i Kollektivet med Becka och Malin. Det har varit riktigt kul men nu ska jag testa på och bo själv i en litenliten 22 kvadratare i Grankotten. Hoppas på att jag klarar mig med det och inte blir vansinnig på det!

Är hemma i Norrköping igen och igår var jag på Linas student, hon var i USA ett år så hon tog studenten i år istället. Det var riktigt kul och se alla glada studenter igen och jag tänkte hela tiden igår att det hänt så mycket på ett år sedan jag tog studenten. Flyttat till en ny stad och skaffat mig nästan ett nytt liv där. Ett liv som jag verkligen älskar!

Nu ska jag vara lite social med mamsen och be till gud att det inte regnar imorgon som det gör nu!

Puss

 

RSS 2.0