Sconesmys och klipp!

I söndags så körde vi bakishäng/sconesmys hemma hos mig. Carolina kom hem fråpn Stockholm så vi fick fira henne lite på hennes födelsedag. Min lägenhet såg dock ut som "hej, kom och hjälp mig" men bra at dom kom för då fick jag det städat. Hanna är en rackare på att dammsuga. Lite senare på kvällen så bestämde vi oss för att klippa av mitt hår så nu är det kort. Maria och Hanna kan lätt tjäna pengar på det här så vill ni få håret tillfixat inför hösten så är det bara att höra av er till dom!;) Jag blev verkligen nöjd!


Syrran!

Bästa syster som fixade till min blogg så fint! Kika in på hennes blogg vetja!

---->emiliaw.blogg.se
<----

Snart kanske ni får en liten bild på min nya frisyr som Maria och Hanna fixade till igår! Kort blev det!;)


Vimmel!

Hittade Hanna och mig på en vimmelbild från i lördags!
Förlåt Hanna att jag är så kamerakåt när jag är ute!;)


Jobb!

Igår började jag och Angelica jobba på Café La Douce. Så igår och idag har bestått av jobb och ska jobba imorgon också. Har inte fått schema än men hoppas på mycket jobb så jag kan få en okej lön i Augusti. Hoppas också på att sommaren går fort så jag kan få träffa alla mina brtudar igen. Nu är en del hemma i sina hemstäder och dom som är här i Örebro jobbar och står i, så dom träffar man inte jätteofta heller.

Ikväll slutade jag jobba runt halv tio och hade inget planerat på kvällen så det blev lite konstigt och bara åka hem och laga mat själv. Patrik jobbar natt så honom fick man inte träffa heller. Kan dock också vara skönt med lite egentid.

Nu ska jag sova!
Puss

I en annan del av Köping!

Köpingshelgen blev riktigt lyckad och tror jag gått upp runt fem kilo sedan igårmorse. Vi började med att åka in till "stan", tog ungefär två minuter att gå igenom det såkallade "stan". Jens gick och klippte sig och Jag, Patrik och Angelica tog en runda runt Köping. Det var ändå rätt fint måste jag medge. Efter det åkte vi och åt den berömda Köpingskebaben. Den var väldigt god så kan förstå att de tycker den i Örebro är värdelös.

När jag var mätt som få så tog jag och Patrik en trip till hans syster ute på landet. De hade tre hundar och en katt så det var mycket djur och hålla reda på. När vi kom till Jens föräldrars hus så hoppade vi i poolen och svalkade oss och sedan var det dags att köpa mat inför kvällen. Vi åt riktigt god mat och Angelica är en riktig mästare i köket. Jens hade en barndomskompis David där och sedan kom John och gabriella som jag träffade första gången på midsommar. Det blev en trevlig kväll och vid två så gick vi och la oss efter flera timmars TP-spelande.

Idag åkte vi och mötte Patriks kompis Marcus på en pizzeria och åt en riktigt god pizza. Efter det blev det hem till Patriks mamma för att lämna tillbaka hennes bil. Trodde inte jag skulle få träffa henne men det fick jag. Han verkar ha en väldigt trevlig familj!:)

Här får ni mina Köpingsbilder!



Köping!

Nu åker vi till Köping över helgen. Ska äntligen få smaka den berömda Köpingskebaben som det varit såå mycket prat om. Tror dock inte den är godare än istanbul Chickenkebab hemma i Norrpan. Vi hörs på söndag!

Puss


Göteborg

I torsdags satte vi(jag, Patrik och Poffer) oss på en varm buss påväg till Götet. Resan började bra men blev lite jobbig efter någon timmas tjat om BARA Iron Maiden, men jag försökte ha överseende. Väl framme åkte jag hem till min efterlängtade syster, Milis!;)

På fredagen mötte jag upp pojkarna påväg till stan och medan Poffer socialiserade sig med Mamma-Poffer så tog jag och patrik en fika, eller jag tog en fika och han tog sin första öl för dagen. Efter det gick pojkarna för att börja köa till maiden och jag tog en heldag på stan, slog till på en klänning på Weekday. På eftermiddagen mötte jag upp Emilia och Pontus som precis slutat sina jobb. Sedan åkte vi hem och lagade mat och efter det såg vi en relativt rolig film. Patrik ringde efter konserten och han var både hes och döv. Så blir det när man bestämmer sig för att stå längst fram utan öronproppar. 

På lördagen åt vi en riktigt god frukost och sedan mötte jag upp Amanda för en fika på stan. Det var jättekul och träffa henne som jag inte sett på typ en månad eller mer. Vi mötte upp pojkarna som var lite trötta efter gårdagens konsert. Då var Håkan med också som kom på fredagen till Göteborg. Vi sa hejdå till Amanda som skulle träffa sina tjejkompisar och vi strosade runt stan och gick ner lite till hamnen. Fick träffa bästa Therese också en snabbis. Efter det åkte jag hem och vi började med maten för kvällen. Patrik kom senare för och träffa Emilia och Pontus för första gången. Det var en riktigt trevlig kväll med riktigt god mat. 

På söndagen satte vi oss på bussen hem igen. Den kändes såå mycket längre än resan dit och på slutet blev det iskallt i hela bussen. Det var en riktigt rolig helg och det var jättekul och träffa systeryster igen. 

Ger er lite bilder från helgen!

Puss

     

RSS 2.0