Göteborg

I torsdags satte vi(jag, Patrik och Poffer) oss på en varm buss påväg till Götet. Resan började bra men blev lite jobbig efter någon timmas tjat om BARA Iron Maiden, men jag försökte ha överseende. Väl framme åkte jag hem till min efterlängtade syster, Milis!;)

På fredagen mötte jag upp pojkarna påväg till stan och medan Poffer socialiserade sig med Mamma-Poffer så tog jag och patrik en fika, eller jag tog en fika och han tog sin första öl för dagen. Efter det gick pojkarna för att börja köa till maiden och jag tog en heldag på stan, slog till på en klänning på Weekday. På eftermiddagen mötte jag upp Emilia och Pontus som precis slutat sina jobb. Sedan åkte vi hem och lagade mat och efter det såg vi en relativt rolig film. Patrik ringde efter konserten och han var både hes och döv. Så blir det när man bestämmer sig för att stå längst fram utan öronproppar. 

På lördagen åt vi en riktigt god frukost och sedan mötte jag upp Amanda för en fika på stan. Det var jättekul och träffa henne som jag inte sett på typ en månad eller mer. Vi mötte upp pojkarna som var lite trötta efter gårdagens konsert. Då var Håkan med också som kom på fredagen till Göteborg. Vi sa hejdå till Amanda som skulle träffa sina tjejkompisar och vi strosade runt stan och gick ner lite till hamnen. Fick träffa bästa Therese också en snabbis. Efter det åkte jag hem och vi började med maten för kvällen. Patrik kom senare för och träffa Emilia och Pontus för första gången. Det var en riktigt trevlig kväll med riktigt god mat. 

På söndagen satte vi oss på bussen hem igen. Den kändes såå mycket längre än resan dit och på slutet blev det iskallt i hela bussen. Det var en riktigt rolig helg och det var jättekul och träffa systeryster igen. 

Ger er lite bilder från helgen!

Puss

     

Kommentarer
Postat av: therese

Kul att se dig louise! <3

2011-07-07 @ 00:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0