Tapas och vin!

Sitter hos Patrik och väntar på att mörkret ska lägga sig här över Tärnvägen, för då ska vi tjejer med pojkvänner på Tärnvägen mötas på gräsplätten i mitten och ha vin och tapas-kväll! Vi ska tända ljus och virra in oss i filtar och bara njuta och snacka skit! Lyx i vardagen är viktigt såhär på hösten!:) Älskar att jag har livsnjutare till vänner här!

Nu är det snart dags! Hörs sen med bilder!

Puss

  


Höst!

Nu är hösten verkligen här! Kikade på en riktigt snygg höstjacka som jag ska köpa på fredag när pengarna rullar in!:) Denna lilla skönhet är från BikBok!



Sitter i min säng och kollar på tv, fick en uppenbarelse precis då jag kom på att jag aldrig sitter vid mitt matbord och äter om jag är här själv. Vet inte varför men känns mer naturligt att sitta i sängen, dock har jag spillt mycket mat i sängen pga detta. Ska försöka ändra min rutin och äta vid matbordet, jag ser ju tvn ändå så beror ju inte på det!  Nu ska jag återgå till min grekiska sallad och Kaos i Båstad!

Puss

 


sjuk...eller??

Har gått och blivit lite sjuk men har bestämt mig helt för att skita i det och inte gräva ner mig i min säng! Jag bestämde mig för att städa lägenheten!:) Jag vill verkligen inte vara sjuk, jag HATAR DET!!!!! Hoppas jag blir kry fort!

Pussar

Nollning och Ida!

Nu ska jag bli duktig och börja blogga igen! Min kära vän Ida åkte igår till Barcelona där hon ska stanna i ett år som Au Pair! Hoppas hon får det riktigt bra och att hon kommer trivas med allt det nya! Ska försöka åka och hälsa på henne snart och se hur hon lever!:) 

Nu är vi mitt uppe i nollningen och det är mycket nu! Många aktiviteter är det och många nya roliga människor att lära känna! Har haft turen att få riktigt bra nollor så jag är nöjd! 

Nu ska jag sova så jag kommer upp till min föreläsning imorgon!

Pussar!

 


RSS 2.0