Känns som söndag!

Idag känns verkligen som en söndag för imorgon ska jag till skolan och plugga på vårt examinationsarbete. Tycker att det är lite coolt att vi kan komma in i skolan när vi vill med våra små kort!;-)
Idag har jag heller inte gjort något förutom att sova och suttit vid datorn. Kvällen igår var riktigt trevlig och kul att alla hade sina peruker. hihi men tusan vad den där saken kliade och den blev jätteblöt när en kille beslutade att spruta champagne över alla på dansgolvet. Då blev jag sur.
Börjar känna lite panik eftersom att jag inte har en lägenhet efter 15 Januari, för då går mitt avtal ut. Detta var bara genom bostadsgarantin och den ger en ett halvårs-boende. Tänk om jag står där den 15 Januari utslängd och hemlös. Det är lite kaos i Örebro för de har ökat sitt studentantal, men inte deras boenden så det är många andra som också har panik just nu. Hoppas att jag hittar något snart, känner att jag verkligen behöver ett ställe att kalla mitt för just nu känns denna lägenhet verkligen inte som ett hem. Vardagsrummet är helt tomt och det är helt kalt på väggarna, ibland är det inte så kul att komma hem till.
Nu ska jag titta på film!
Puss

HiHiHi!


Hej!

Förlåt om jag inte bloggat mycket, men har haft fullt upp med examinationsarbetet som ska in på tisdag. Det har heller inte hänt så mycket, men i onsdags var alla tjejerna och jag på Paco's och åt tacos m.m. och igår så var det spelkväll hemma hos Johan/Håkan med Galen Panna och Alias.

Nu sitter jag och taggar för ikväll är det Halloween-fest på Kåren och jag ska ha ILL-grön peruk och svarta kläder! Vi tjejer bestämde att vi alla matchar med liknande peruker fast i olika färger och har helt svart nedtill. Det var jag och Rebecka som vågade köra på grön. Det syns inte så bra på bilderna men peruken är spy-grön verkligen. Hoppas det blir en kul kväll! Mitt internet har fått tuppjuck också så om texten blir blå är det ej mitt fel! Blått är flott som det sägs!;-)

puss!

Working out!

Gissa vart jag har varit idag, hihi the gym!;-) Jag, Rebecka och Sofia gick på spinncykelpass med styrka. Alltså först värmde vi upp på cyklarna sedan var det styrka i olika stationer och sedan 35 minuters spinningpass. Så i en och en halvtimme har vi bränt fett! Stolt över oss och gissa om jag kommer ha världens träningsvärk imorgon! usch vill inte tänka på det men på ett sätt är det bra med träningsvärk för då vet man att man verkligen rört på sig och gjort nåt!
Mitt internet Explorer slutade fungera också, så ringde jag mamma i ren panik och såklart visste hon lösningen på problemet, byta webbläsare! Hon är för klok den där kvinnan och samlar en massa pluspoäng hela tiden!;-) Och fick en massa komplimanger för min fina kavaj idag, så tack mamsen!
Nu blir det en varm och skön dusch, sedan lite serier medan jag målar naglarna militärgröna! ;-)
Puss

JJJJJJJAAAAAAAA!!!!!!!!

JJAAAAAAA! Jag fick VG på min första tenta, snacka om att jag är stolt över mig själv!;-) Trodde aldrig det, jag tänkte alltid godkänt eller inte godkänt, inte väl godkänt!!!!!!! Oj nu är jag helt svettig och har grinat en skvätt men det är det värt! Nu ska jag ner till stationen och åka hem till Örebro!

PPPUUUUSSSSSS

från en överglad Louise!

SAARRTTUURRDDAAYY!

Igår kväll var vi hos Ida och fick JÄTTEGOD mat, tacorullar med kyckling i och till efterrätt en tårta med hallon och blåbär, jag tycker ju inte om hallon men den där var faktiskt god! Vi tittade sedan på Idol och jag fattade ju typ ingenting för jag har verkligen inte följt det den här gången, men det verkar som om Olle är flickfavoriten i år. Sedan rullade vi sakta och säkert hem med utkik (stavas det så?) för älgar och rådjur. Vi mötte som tur var inte på några.

Idag blev det först melodikrysset och frukost med föräldrarna och sedan veckohandlade vi en massa mat. De försöker verkligen göda mig när jag är här, ger mig godis, chips och läsk i mängder!;-) Nu är de och gympar och jag ska sätta mig och titta på How I Met Your Mother, tredje bästa serien jag vet. Den bästa är såklart Vänner och den andra är SATC.

Tentaresultatet verkar komma på måndag så sitter fortfarande skitnervös och väntar!

puss


Ingen tenta!

Har nu kommit till Norrköping och trodde att resultatet skulle vara uppe nu men icke sa nicke, det var det inte. FY för expeditionen på Örebro Universitet. Lärarna lämnade in tentasvaren till dom igår så då borde det vara uppe idag.

Nu blir det och piffa sig för tjejkväll hemma hos Ida!;-)

puss


I mitt vita vinterland!



hihi vaknade precis och tappade nästan andan när jag tittade ut ur fönstret, det låg ändå ett rätt tjockt lager snö ute på innergården och på alla hustak. Önskar verkligen att jag hade en bra kamera som kunde fånga detta ögonblick men det fick bli den enda dugliga kamera jag har, min dators.

Har också under natten drömt mardrömen om att jag tittar på tenta-listan och jag har fått underkänt TVÅ gånger. Vem drömmer samma dröm samma natt två gånger. Helt sjukt! Idag är domedagen men en liten del av mig vill inte veta resultatet, det är för jobbigt och tänk att så här kommer det vara i tre år.

Nu ska jag äta frulle och packa det sista, sedan bär det av till skolan. Vi hörs nog när jag är framme i Norrpis och då berättar jag resultatet av la tenta, så nu måste ni också sitta på nålar och vänta, nervositet är bäst delad med andra!! hihi!
 
PUSS och GOD MORGON

P.S. Är det bättre med bilden först eller så som jag brukar göra?


Scones och te!

Dagen har gått väldigt snabbt! Först var jag i skolan med gruppen och förberedde till arbetsmomentet imorgon och sedan var det in till stan och köpa scones-mix och sedan hem till Angelica för mys med tjejerna! Det blev jättegoda scones och vi trängde ihop oss i vardagsrummet och det var riktigt mysigt. Vi pratade om allt och lite till, det blev mycket prat om gårdagens bravader. Sedan var de så snälla och skjussade hem mig, lilla jag som bor åt helt fel håll till skillnad från de andra!

Nu ska jag packa för imorgon bär det av till my hometown of Nkpg aka Peking! hihi ;-)

Här får ni tre bilder på mig igår, kände mig riktigt snygg i mitt nya linne från Monki, 45 riksdaler!
Tyvärr blev bilderna lite suddiga!

  

Thursday!

Hej!

Det blev faktiskt en rätt rolig kväll igår, gick till både Ritz och Strömpis och betalade inte ett enda öre! hihi! Sånt tycker vi om!;-) Förfesten var hemma hos Carolina med tio tjejer och tre killar, det bakades äppelpaj och lyssnades på det bästa från 90-talet. Åkte också med en riktigt snäll taxichaufför också, de är så vänliga och står kvar och väntar tills jag kommer till porten och så! Det är vad jag kallar service!

Idag blir det plugg och sedan bita mina naglar tills resultatet av tentan kommer, för den borde göra det idag även fast det är imorgon som är sista dagen. Ikväll blir det scones och te hemma hos Angelica med stora tjejgänget! 

puss

P.S. Kan någon visa mig hur man lägger in klipp och musik här i inläggen, fattar verkligen inte hur man gör!

Party eller?

Kom hem från stan för ett tag sen, träffade upp Rebecka och Sofia och så fixade jag så att mitt nya kort funkar! Känner mig dock inte i så mycket partymood just nu. Blev lite nere nu igen, jag som vaknade och var så glad. Har heller inte råd med utgång så det känns lite som om det skulle vara skönt att bara stanna hemma och vara butterix. Men nu är det nog försent att säga nej och jag känner mig själv och när jag är sur så mår jag alltid bättre om jag träffar folk jag tycker om. De piggar upp en på något sätt!

Kan också säga att jag blir så himla sur på mig själv när jag inte kan säga det jag vill säga!

Nu blir det att rota i garderoben och lyssna på partajmusik!

puss! 


God morgon!

Fick en liten sovmorgon idag eftersom jag satte på snooze tills han la av!;-) Nu ska jag äta frukost och sedan ta en dusch. Efter det är det plugg som gäller och sedan till banken för att aktivera mitt nya kort. Det andra har ju strulat så förfärligt. Sen är det hem och piffa sig och tillbaka ner till stan för förfest och sedan utgång med tjejerna! Vet inte om det blir Ritz eller Strömpis men det återstår att se! Idag mår jag lite bättre och det känns som om det kommer bli en bra dag! Hoppas det iaf!;-)

puss!

P.S. Någonting som jag saknar oändligt mycket är en tidning, vi får Örebroarn ibland bara så jag vet typ ingenting. Så ni i Norrköping kan väl berätta lite vad som står i NT, typ om det hänt något riktigt saftigt!? PPLLLLEEEEAASSSEEE???

Slänger in ett litet kollage med höstmode som jag gjort helt själv, stolt lojs!;-)

Disaster!

hihi ville bara visa hur det ser ut när Louise lagar en enkel middag innehållande ris och krossade tomater! Såklart orkar jag heller aldrig diska samma kväll så morgonen efter blir man jättebesviken när skiten inte är borta!

P.S. det ser värre ut i verkligheten!
 

Tricky Tuesday

hihi har ni märkt att jag börjat vara lite fiffig och namnge alla dagarna, sunny sunday, manic monday och så nu tricky tuesday. Denna dagen har faktiskt varit lite tricky för vet inte om jag är glad eller lite nere. Började med att jag blev jättedeppig för att det var grått öch blött ute, men sen så blev jag glad när jag träffade tjejerna i klassen och vi alla var samlade igen. Sen under hela dagen så har det gått upp och ner så börjar bli manodepressiv eller nått, skyller på hösten.

Idag fick vi alla en klump i magen när en tjej berättade innan föreläsningen att en kille hade fått resultatet på tentan vi gjorde den 1 okt. men ingen av oss andra verkar ha fått det så vet inte om han lurade oss aprilo, så att säga!!;-) hihi, ladie och luffsen väl?? Tentan ska dock vara ute på Studentforum innan fredag så denna vecka kommer det inte bli så mycket sömn om nätterna. Usch tänk om jag inte klarar den och omtentan är dagen innan min födelsedag, men tjejerna fick mig och se det positivt för då kan jag relaxa lite när jag väl fyller år. santsant!

Nu ska jag laga ihop nåt matligt av allt jag har i kylen och sedan titta lite på tv!

pusssss

Vill hälsa Hanna välkommen som läsare av min fina blogg
och detta gör jag med en snygg bild på oss!;-)
P.S. kan mitt hår bli mer rufsigt där bak på huvet??


Manic Monday!

hej!

Idag har jag varit lite halvirriterad och detta blev inte bättre när jag skulle till gymmet med tjejerna, men insåg att mina gymskor ligger hemma i Nkpg. FY vad irriterad jag blev, så då kunde jag ju inte gymma. Fick bli datorn med en påse godis istället och sitta och tycka synd om mig själv. Tror jag är en sån där person som får höstdepression och blir allmänt hängig. Även fast jag fyller år på hösten så hatar jag den för att den är mörk och allt grönt bara försvinner. Min favoritårstid är våren då allt som varit dött blir till liv igen och solen börjar titta fram lite oftare. Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen blir bättre, tjejerna kanske kan muntra upp mig lite!

Puss

 

Sunny Sunday!

Hallå!
Idag vaknade jag av att solen lyste rakt in i mtt sovrum, har ju inga persienner så ibland blir det lite irriterande. Men idag blev jag bara glad för det känns så vårigt när solen lyser även fast det ska vara höst och mörkt! Idag ska jag inte göra så mycket förutom att gå och handla lite mat och laga god pastasås! Har varit sugen på det hela veckan så idag får det bli det! Sen kom jag på att vi inte har någonting i skolan imorgon och då sa Sofia en riktigt bra sak, det är ju som en lördag idag. Då blev jag ännu gladare, så idag är jag riktigt glad! Önskar dock att jag hade alla mina filmer här i Örebro, men de ligger kvar hemma i Nkpg.

Nu ska jag fortsätta titta på Cougar Town, hihi det är för himla bra!


Partaj!

Hej!

Har
städar-lördag idag och håller just nu på o tvättar alla mina kläder! När jag kom till tvättstugan såg det ut som hej-kom-och-hjälp-mig, det var tvättmedel blandat med vatten på hela golvet och stopp i sinken så det var vatten i hela sinken också. Kommer säkert den som kommer efter mig tro att det var jag, menmen! 

Igår var det partaj igen för Johan/Värmland som fyllde hela 22 år! Lika gammal som milis, konstigt att man har kompisar som är lika gamla som ens storasyster. Det var förfest hos Sofia i hennes finfina lägenhet och sedan blev det Strömpis. Hade väldigt kul förutom att det var för mycket folk och de trampade en på tåna VÄLDIGT många gånger! Efter det blev det en tur till MAX och en väldigt rolig taxitur hem. hihi Chauffören var lite smårolig och vi snackade om våldtäkterna och han visade vart våldtäktsmannen bodde!;-) När jag skulle gå så sa han att jag borde ha en stor fet kniv på mig och att jag skulle springa fortfort in till porten, så då gjorde jag det! Och klarade mig en kväll till utan att bli överfallen, men man känner lite att snart är det min tur! Usch för dom äcklena!

Ikväll blir det mys med god mat, kanske en film och SOVA! Något som jag fått för lite av på senaste tiden!

Här kommer lite partajbilder från i onsdags, tack vare Sofia så har jag massa bilder och visa er! Var lite dum igår och retade henne för att hon tar en massa fula bilder men är faktiskt glad att hon tar bilder överhuvudtaget! tack min couchis!;-)

 


På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest!

Halloj mina fina!

Känns som om jag borde ha en sorts våldtäkts-update varenda gång jag bloggar för imorse runt halv sju blev en till tjej överfallen utanför Tybble Vårdcentral (där vi precis hade gått bara några timmar innan), av en 50-årig man på cykel. Kan det hela inte bara sluta, man blir helt nojig och tror att minsta människa som går inom en radie av 10 meter ska hoppa på en. Ikväll när jag gick hem så gick en tjej bakom mig och jag fick för mig att hon skulle göra nåt också. Fy, usch och blä!

Igår var det partaj hemma hos Johan/Håkan för han fyllde 20 år! Det var riktigt kul förutom att jag började storgrina när en kille som var vår fadder hade ont i magen och kunde ens inte gå, så de fick bära ut honom och det visade sig att det var hans diabetes. Klarar inte av sånt där, så då blev det jobbigt och alla i familjen fick fina fyllesms kl. 02.00. Jag har bestämt att se positivt på att jag skämde ut mig totalt för då kan jag ju liksom bara gå uppåt! hihi!

Imorgon är det fredag och överväger att inte gå ut! Someone must be growing up!;-) Ska ta en riktig Louise-helg med storstädning, lite hemma-spa och egenlagad mat! Känner mig dock ganska ensam i denna stora lägenhet nu när roomie inte är min roomie längre. 

Puss och kram 

Jag bara älskar den här bilden av någon anledning,
kommer ihåg hur mycket jag skrattade då! Visst är vi söta?:-) 

HEMMA!!

Nu är jag hemma i Norrköping igen, vad är egentligen hemma för mig?? Jag sa igår till mamma att den där affären har vi hemma också och pekade på inredesaffären Village, mamma blänger på mig och säger:
- Louise, det här är ditt hemma, OKEJ??
jaja så jag gissar väl att Nkpg är hemma, men man kan också se på det som om jag är lyckligt lottad och har två hem! Man säger ju att "Home is where the heart is" och just nu är mitt hjärta i Nkpg!;-)

Var hos doktorn idag och pratade om och ta bort mina halsmandlar, jag är ju så himla sjuk hela tiden. De tyckte det verkade som en bra idé så inom tre månader kommer de vara borta! Dock finns det chans för blödningar så jag får inte göra något fysiskt på en vecka, bara ligga i sängen och lata mig!

Nu blir det fredagsmys med mams och paps och imorgon blir det firande av Kim som fyller 19 på söndag!

Hittade lite gamla bilder på mig på denna dator (syrrans gamla) och hittade lite nya bilder på mig på Angelicas blogg, så det blir egopics på mig för hela slanten! Jag är ju så himlans snygg och söt! hihi! 

Gamla bilder


Nya bilder


 

Tjejorna!

I fredags var det som sagt finsittning och det var jättekul med god mat och trevligt folk! Förutom att mina ringar försvann mysteriskt men som tur var kom de tillbaka! Kvällen slutade med JennyMcDonalds och en kopp te för mina ENORMT stora halsmandlar (de känns nu som två adamsäpplen på varsin sida av halsen). Måste verkligen gå till vårdcentralen för kom på att första gången jag blev sjuk var 7 september och det har hållt i sig så länge.

lördagen kom Ida, Kim, Carro och Therese till mig så vi åkte direkt ner på stan för att ta en lunch/middag/fika och snacka om allt som hänt när vi varit ifrån varandra! Sedan blev det hem för att piffa sig och öppna vinflaskorna eller cidrarna och börja förfesta! Efter mycket snack och mycket dricka tog vi taxi ner till Frimis. Först var det inte så mycket folk där men det kom mer och mer och tycker att det var en riktigt rolig kväll förutom att toaletterna var svinäckliga. Natten slutade med pizza och alla sittandes på golvet i vardagsrummet. Idag blev det först lite slötittande på SATC och sen ner till en mexikansk restaurang för lite mat. Efter det åkte brudarna hem till Nkpg-city, men det var inte så ledsamt för ser dem ju om mindre än en vecka igen då jag kommer hem!

Imorgon börjar delkurs 2 om pedagogik i arbetslivet, kulkul förhoppningsvis!

puss


Allra första tentan avklarad!

Min första tenta någonsin som student är nu avklarad! Känner mig nöjd med min prestation och är faktiskt stolt att jag pluggat så mycket och orkat med all sjukdom, feber, rinnande näsa, uppsvällda halsmandlar etc. Nu vill jag bara lägga mig o sova men det går ej för ikväll går vi från nollor till ettor, finsittningen äger rum! Det är dresscode: Kavaj också, så riktigt fint! Runt trehundra studenter blir det! Och i helgen blir det ingen sömn heller för då kommer tjejerna o vi ska partaja till det ordentligt! Jag säger som andra stressade personer, man kan sova när man är död!;-)

puss

Aldrig mer någon nollebricka från Corax Röd! Sorry Sofia, har ej bild på min!

RSS 2.0