Tisdag...

Tisdag idag och jag är ledig! Ska snart gå ut och gå med Malin och Carolina, vi ska till skolan för jag ska lämna böcker. Orkar inte berätta om hela helgen, men det blev Satin båda kvällarna och jag blev nog lite för full båda kvällarna. Får ta det lite lungt nästa helg.

Igår började vi Personalekonomi-delkursen. Lärarn verkar riktigt bra, men syster kommer få många upprörda samtal av lilla förvirrade mig. Känner att det kommer bli svårt.

Puss


Morning's Here!

Idag vaknade jag med et leende på läpparna för de är fredag och jag är klar med den jobbiga tentan! Nu snor jag Rebeckas ord men det käns verkligen som om vi ska åka utomlands eller att det typ är julafton, den där känslan i magen!

Idag blir det först skolan och lämna in tentan och sen stan för lite shopping! Vi har ju fått CSN och den har varit väldigt efterlängtad. Ikväll ska vi äta på Jensen's och sedan kanske gå till Satin! Imorgon blir det förfest här i Kollektivet och sedan Satin igen. Jag är så taggad att jag snart exploderar, jag vill dansa, dricka och ha så kul som det bara går! 

Nu blir det frukost!

Puss



HEMTENTA!

Usch vilken jobbig dag detta är, sitter med den satans hemtentan och blir snart galen! Jag klarar det inte!! Hatar och bli så här frustrerad och stressad, längtar bara tills imorrn när jag lämnat in skiten. Tänkte att jag bloggar lite för att få ner min frustration lite.

Hemresan gick bra, dock var det väldigt blåsigt och var nära att blåsa bort flera gånger! Väl hemma hittade jag mitt efterlängtade paket från Nelly, innehållande min fina gula transparanta skjorta! Den ska invigas på lördag då det är stor fest!

I brist på annnat så får ni lite bilder på den fina utsikten jag har från mitt fönster!

puss, hörs imorrn när skiten är gjord och inlämnad!


Örebro

Nu bär det av mot Örebro och mitt kära kollektiv igen! Saknat er som tusan! <3 Ska dock åka min kära spårvagn en sista gång först! Låter lite tragiskt men är ju faktiskt tillbaka här om bara två veckor för då är det IFK Norrköping - GAIS och det kan man inte missa! :-D

Puss

Bor ju granne med detta så tänkte visa det! Behrn Arena!


Tuesday, wednesday, break my heart!

Vaknade idag och det var sol och riktigt varmt (för och va mars!), körde på fina skinnjackan bara och frös inte alls! Idag har det blivit plugg och sedan åkte jag ut till Hageby och fikade hos Therese, riktigt trevligt! Hon var så duktig och gjorde världens goaste chailatte till mig med riktigt mycket skum, just the way I like it! Fick också lite rabatt så dit kommer jag åka när jag blir kaffesugen och är hemma i Peking!

Nu ska jag och Mamma åka och hämta thaimat, mums!

puss

Bild på bästa Therese från studentveckan!




Monday I've friday on my mind!

Idag börjar hårdkörning med plugget och hemtentan! Ska dock försöka hinna med och hälsa på Therese på Wayne´s Coffee! Har ju bara henne här hemma typ eftersom Ida, Kim och Carro är på äventyr i Thailand! Hoppas att dom mår bra och inte vaknat upp på nån strand utan njure....

Nu ska jag återgå till min riktigt stora kaffe och hoppas på att jag väl börjat på skiten tills ikväll.

puss

Så här kommer jag må denna vecka!


Hemma eller borta!!?

Hej, nu är jag hemma i Norrköping i gen och ska vara kvar här till på onsdag. Efter bara tre timmar här så saknar jag redan allt i Örebro... inte bra! Hur ska detta gå!? Dock är jag glad att träffa Paps och Mams igen.

Denna vecka blir det att skriva hemtenta och längta tills helgen för då blir det partaj både fredag och lördag!:-)

Har inte bloggat sen i tisdags så kan väl berätta lite om min vecka. I tisdags blev det spontan-utgång på Satin och det var faktiskt riktigt kul, dock rätt lite folk var ute. I torsdags blev jag hembjuden på våffelkalas hos Jens och Angelica, gott var det! I fredags öppnade Rut m. fl. inne i stan och Maria har börjat jobba där så vi fick bli VIP på invigningen. Jag hittade världens finaste byxdress som ska införskaffas på fredag när csn kommer. Kvällen slutade på Satin. Igår hade vi spelkväll hos oss med TP (där mitt lag vann) och sedan filmen Torkel i knipa! Jag citerar:
- "Man vet aldrig när man kan behöva ett schysst järnrör."

Lägger upp lite bilder från min vecka!



bloggtorka!

Hej! Vet att jag inte alls är bra på och uppdatera, men känner ingen ork för och skriva vad jag gör om dagarna! Ska dock försöka rycka upp mig nu, det är ju faktiskt vår nu typ!

I onsdags var det mingelkväll och det var riktigt trevligt och vi fick god mat, som student så kan man inte säga nej till aktiviteter som innehåller gratis mat! Vi stannade kvar på Strömpis och sedan kom flera kompisar dit så det blev en riktigt trevlig kväll!

På torsdagen blev det och plugga bakis och sedan gå på stan med bästa Carolina! Blev också att prata det sista med mina roomies som lämnade mig för sina hemstäder en till helg, men nu i helgen är de hemma iaf!

I fredags var det dags för tävling killarna mot tjejerna(och David) i På Spåret..... gissa vilka som vann?? Haha det var dock Davids förtjänst. Jag har träffat väldigt få människor som är så allmänbildade som honom. Efter det körde vi TP, då vann Davids lag igen, Maria och Angelica som var med honom är också riktigt duktiga.

Lördagen började med att gå upp kl. 6 och göra omtenta kl. 8.15, får se hur det gick! Efter det en liten powernap och sen promenix med Carolina, vi gick riktigt långt och stannade ett tag och solade lite! Våren är här!  kvällen lagade Jag, Carolina, Amanda, Hanna och Angelica(de yngre i gänget) mat hos Carolina och sedan förfestade vi där. Det kom också 10 värmlänningar med Johan och det var en upplevelse. Sedan gick vi till Satin

Söndagen ägnades åt Zumba och bakishäng. Bara så ni vet, gå aldrig på Zumba dagen efter!

Igår var det dags för seminarie och sedan spinning med styrka! Sedan köpte Jag och Rebecka thaimat, riktigt gott!

Dagen idag har spenderats på föreläsning och med en riktigt konstig mage som jag trodde skulle spy upp min kaffe jag druckit. Som tur var hände det inte, men Becka tvinga mig och köpa sån där bra fil och något med fibrer, så det fick bli Vetekli. Bra att man har henne som ser till så jag inte bara äter dåliga grejer!

Snart ska vi på faddermöte för höstens nollning, känns lite tidigt och börja planera det nu, menmen!

Puss

Här
kommer lite bilder från min vecka/helg!   



Wednesday just don't go, thursday goes too slow, I've got friday on my mind!

Onsdag idag och skulle va duktig och gå upp tidigt men så blev det såklart inte. Dagen består av läsning i kurslitteratur och ikväll är det mingelkväll! Hoppas det blir kul och att det finns något gott att mumsa på där, alltså mat!;-)

puss

I brist på annat får ni lite ego-pics i min nya favoritjacka!
 

Öl....på en tisdag!?

Haha jaa idag vaknade jag glad och pigg för att solen var framme! Jag tog en långpromenad i det fina vädret och sedan var det dags för semla!:-) Sen kom Malin på att det skulle va gott med öl så hon tog sig en och sen tog jag en och sen kom Maria över och tog en... en blev till flera och där satt vi på tisdagseftermiddagen och drack öl! hihi! Bra karaktärer vi har! Ikväll kom också Malins stalltjejer hit på mat och det var riktigt trevligt och träffa dom!

Imorrn blir det en massa plugg!

puss

  

SOFIA!!!!

Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det Sofias födelsedag!! GRATTIS BÄSTA DU!<3

Dagen började med föreläsning vid 10 och bra att Rebecka kom hem vid nio och väckte mig! Sedan åkte jag hem och städa lägenheten efter förfesten i lördags. Sedan blev det dags för mat och nu ikväll blev det födelsedagsfika för Sofia! Var längesen man fika med tjejerna sådär ute som vi alltid gjorde i början när vi precis lärt känna varandra.

Hoppas Sofia hade en bra födelsedag och nu väntar jag bara på en liten födelsedagsfest!;-)

Puss


Weekend!

Igår blev det förfest här hemma och det blev en blandning mellan tjejer som peppade för utgång och killar som ville titta på fotboll. Efter förfesten blev det Strömpis och kvällen/natten slutade med efterfest här  till halv sju på morgonen! Idag är man lite trött ska ni veta!:-)

Mina enda bilder från kvällen, först Sofia, Helan och Halvan och sist Emma som visar hur glad hon är!


Fick också en riktigt glad överraskning när Angelica och Jens kom över och Jens hade med sig ben till min säng, så nu har sängen ben igen! Då blev jag väldigt glad!:-D


partaj!

nu kör vi igen! vad gör vi? nu kör vi!:-)

I've got friday on my mind!

Nu har jag blivit väldigt dålig på uppdatering, men är så lat att jag inte orkar blogga ens! Men här kommer en liten update!

I onsdags var det dags för jobbintervju för att jobba inom restaurang på Kolmården. Det gick rätt bra tror jag så bara vänta och se! Efter det var det bara att åka hem till Örebro igen. Direkt när jag gick av bussen vid resecentrum mötte jag upp tjejerna som varit på bio och vi gick och åt på Pitchers. När vi var där bestämde vi att vi skulle gå ut på Strömpis, några var nyktra men jag körde lite öl!:-) Det var Hawaii-tema, men folk var lite trötta så vi gick hem tidigt.

Igår var det dags för föreläsning och efter det ett riktigt jobbigt spinning-pass men med 35 minuters Core också! Träningsvärk idag ska ni veta! Slog också på stort och lagade potatisgratäng, kyckling och whiskeysås till kvällsmat, mums!

Idag blev en latis-dag för jag klarar nästan inte av att röra mig pga träningsvärken. Dock blir det mysig dejt med Carolina ikväll på Casa Antonios! Mysigt värre!

Puss



Tisdag!

Idag blev det en lunchdejt med fina Kim, Carro och Therese! Kim och Carro är mitt i planeringen av deras Thailand-resa som dom ska på om bara 14 dagar och lilla jag oroar mig om allt som kan hända dem. Typ att de blir rånade, måste sälja sig på gatan och då vaknar upp utan njure eller något sådant! Ta det lungt tjejer, säger jag bara! Jag är ju inte alls dramatisk eller???

Efter en trevlig fika och liten runda på stan träffade jag upp mamma på stan för att göra lite shopping. Hon behövde lite vardagstoppar och det hittade vi! Jag fick också strumpbyxor och en tvåfinger-ring av henne, snäll hon är!

Nu blir det peppning inför intervjun imorrn och packa inför hemresan imorrnkväll!

puss

Hittade gamla bilder från mina första dagar i Örebro i somras med föräldrarnas kamera. Så här är jag, Sofia, Rebecka och min utsikt från balkongen i Varberga-lägenheten. Är dock glad att jag inte bor där längre!

RSS 2.0