hej!

Blir inte så mycket skrivandes här i bloggen men pluggar just nu till min första tenta, som sagt! Svårt men vill just nu bara att det ska vara över! Hoppas allt är bra med er! Själv är jag lite krasslig men börjar bli van nu efter o varit sjuk i typ en månad, men ska till sjuksköterskan på universitetet imorn så ska hon kika in i min hals o se om hon hittar nåt fel! I helgen kommer brudarna hit och hoppas de tycker att det ska bli kul för jag är jättetaggad över att visa dem runt och bara träffa dem!<3 Nu blir det tv-tittande!

pusssss


Önskar att Linnea kunde komma också men hon är i Åre och tränar och lever kollektiv-liv

PLUGG!

I helgen har jag mest bara tagit det lungt hemma, städat och pluggat har stått på schemat! Jag har ju som sagt tenta den 1 oktober, alltså fredag nästa vecka. Vi har tenta på 4 böcker eller 3,5 om man ska vara korrekt, en av böckerna är bara info om alla teoretiker. Det känns ändå rätt okej inför tentan även fast man ibland får panik över vilka frågor som kommer. Det är ju sådan stor skillnad från gymnasiet, här är frågorna inte vem är Goffman och vad har han för teori, utan mer lägg in Goffmans dramaturgiska handlingsmodell i ett sammanhang och hur skulle detta påverka individerna i en organisation både på mikro, meso och makro-nivå? Bara ett exempel men ni fattar grejen!:-) Det är så stor skillnad på böckerna också t ex den ena är jättelätt och nästan jag skulle kunnat skriva den för att det handlar om vardagen och hur vi påverkas av andra. Medan nästa bok är jättesvår och handlar om vetenskap och hur kan man mäta kunskap!

Som mina föräldrar kanske tror så pluggar vi inte alls utan vi bara festar, men så är det verkligen inte! denna vecka har vi suttit varje dag från typ nio till tre och suttit med instuderingsfrågorna och diskuterat. Det tycker jag är jättebra och det är nästan bättre att sitta med andra och nöta frågorna än att sitta själv! Nu i veckan blir det likadant med ännu mer instuderingsfrågor och ännu mer nöta frågor!

Jag hoppas ni håller tummarna för mig på fredag mellan 8 och 1, tror jag det var! :-)

Mina böcker plus mitt nya bajsbruna nagellack från Depend! hihi! Trodde det skulle bli lite latte, men nae!:-) 

Torsdag!

Hej vänner! Hur mås det? (vill ha kommentarer!:-D)

Idag har man varit lite seg och haft väldigt ont i huvudet! Som student så kan man inte vänta på att festa i slutet av veckan utan man måste göra det på onsdagarna också! Igår var det först Personalvetarträff med bara PV:are från alla årskurser och det bjöds på snacks och godis! Vi körde också ett musikquiz som vi vann!;-) Sedan var det utgång till Strömpis där det dracks LITE för mycket, men hade väldigt roligt! Idag har jag då bestämt att bli nykterist eller efter denna nolletid nykter alkoholist! hihi!

Jag, Sofia och Rebecka är dock väldigt duktiga på dagarna nu då vi sitter med instuderingsfrågor och diskuterar inför tentan som vi har nu nästa Fredag! Lite nervöst är det!

Nu ska jag gå och tvätta för första gången här och hoppas på att inget krymper eller blir missfärgat! Ni vet skräckscenariot då man inser att alla ens vittvätt blivit rosa pga att en röd strumpa kommit med i tvätten! hihi! eller att alla tröjor krympt till barnstorlek eftersom man tvättat på fel grad! Sånt händer inte mig förhoppningsvis!

puss och kram



Måndag!

Denna måndag startade riktigt dålig och blev allt bättre eftersom! Den började med att jag försov mig och fick hetsa lite smått, skulle träffat Sofia för plugg kl. 9 men det blev typ kvart över tio istället! Vaknade också med att halsen gjorde ondare än förut, inte kul. Kan jag inte få bli frisk snart!?

Efter föreläsningen blev det tenta-prat med lärarna och sedan en tenta-stuga där PV-elever som går i trean gav oss tips och råd inför tentan, plus fika med kakor!:-) Sen blev det att läsa lite i boken tills Pappa kom och hämtade mig!

Vi åkte först till ikea och köpte helkroppsspegel, lampa och lite annat smått och gott! Jag hade ju en helkroppsspegel som jag köpte när jag var med tjejerna på Ikea förra gången men den behövde för många hål i väggen så vi tyckte inte att det var så passande eftersom jag flyttar ju snart igen och det skulle bli jättefult när man väl tog bort den. Vi var nära på att inte få in den nya spegeln eftersom den var rätt så stor men det gick efter mycket om och men!

Nu är mitt rum lite ljusare och jag kan spegla mig hur mycket jag vill!;-)
Min nyprydda fina vägg! Visst har jag snygg tapet, grått med vita blommor!


VA SÖTT!

Idag är det val och jag tycker det är så spännande och nervöst!! En tjej på facebook la ut denna artikel och fy vad gulligt, jag blev helt tårögd när jag såg den!:-) Läs den för man blir helt varm i hjärtat!

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2141528/emil-6-fick-krama-sin-idol-statsministern

puss!

Lördag!:-)

Idag har jag städat och varit duktig! Mitt rum såg ut som ett bombnedslag innan! Imorn blir det lite mer städning i köket, ska läsa lite och gå och handla! Har tyvärr varit väldigt trött även fast jag sov relativt länge, men tror det beror på att jag hostar i sömnen och kan då inte sova tungt! Vill bara bli av med skiten, på tisdag har jag varit sjuk i två veckor, inte kul!:-(

Ikväll bestämde jag mig för att exprimentera i köket och vara lite Wild´n´Crazy o göra soppa! hihi! I min familj är vi väldigt insnöade i alla olika sorters soppor och mamma är bäst på att göra dem alla, de blir alltid riktigt goda! Jag bestämde mig för att göra tomatsoppa och håll i er nu..... DEN BLEV SKITGOD! Mamma you´ve got compition my friend! nae då, men var lite stolt över mig! Jag rockade min Braun Multiquick, vad mamma skulle kalla för köksdildo!;-) litet internskämt!

Nu sitter jag och tittar på Parlamentets valdebatt som är riktigt rolig och de skämtar väldigt kul om politikerna och deras viktigaste valfrågor! Blir dock många skämt om SD, usch om de kommer in imorn och får ha nåt och säga till om! Soran Ismail är min nya favoritkomiker, men ingen slår Magnus Betnér!

Puss på er!
Glöm ej att rösta imorn om ni inte gjort det!




Fredag!

Hej!

Det blev ett väldigt deppigt inlägg igår och idag känns det lite bättre! Men jag har kommit fram till att det är bra att ha hemlängtan ibland. Skyller mycket på att det börjar bli höst och på hösten blir jag ofta lite smådepp.

Idag var det att gå upp innan solen för ett seminarie om boken vi läst denna vecka, men jag kände mest att jag störde med min riktigt irriterande slemhosta som gör så att jag låter som en 60-årig gubbe som druckit whiskey sen han var tio år!;-)

Idag ska alla på en Toga-sittning och sedan fest på kåren, alltså ni vet när man virar in sig i lakan! hihi! Men jag har bestämt mig för att vara hemma och laga god mat och mysa i min ensamhet istället! Jag är fortfarande sjuk och känner lite att allt har gått så fort att man nästan inte hinner blinka, antingen är det skolan eller nollningen och nollningen betyder nästan alltid fest och lilla Louise orkar inte så mycket! Så ikväll blir det Tikka Masala, äpplejuice och bra TV! Men mitt stora dilemma med stort D är vad jag ska titta på: Idol-Slutaudition eller Val 2010-Slutdebatten! Fy vilket val! hihi! Ilandsproblem på hög nivå, men jag får se hur jag gör! Vad tycker ni?

Vad tycker ni om att jag fetstilar vissa ord, har härmat Sofia i min klass som gör så på sin blogg och jag tycker att det nästan blir lättare och roligare att läsa! Vad tycks? Det är ni som ska stå ut och läsa mina långa inlägg!;-)

Jag och Sofia i onsdags med min nya frilla!


Hejhopp!

Hallå!

Idag är jag jätteförkyld, hostar jättemycket och måste snyta mig var femte minut. Jag borde nog inte festat igår men all nollning är ju snart slut! Igår var det amerikanskt College-tema och det varnästan som att gå rakt in i American Pie. Vi fick röda och blå plastmuggar, ni vet som det alltid finns på alla hemmafester i dom där filmerna. Vi åt hamburgare och pomme och efter det spelade ett liveband och vi körde Beerpong, det är när man har 6 glas med öl i på varsin sida av bordet och sen ska man kasta en bordtennisboll så att den hamnar i någon av motstådarens glas, för då måste han dricka upp hela glaset och har man inga glas kvar har man förlorat! Jag fick i några träffar iaf! hihi Stolt Louise! Efter det gick vi till Strömpis och sedan Max för lite mat!

Idag har jag tyvärr världens hemlängtan och tänker på kära Norrköping! Inte kul när man känner så och inte kan åka dit just då! Tittade på gamla bilder från typ Kungsgård och när vi alltid fikade på Wayne´s! Saknar att gå på stan och veta vart alla affärer ligger, här får man gissa och hoppas att affären finns någonstans! Saknar fredagskvällarna med mamma och pappa, när vi brukade sitta och snacka om musik och lösa alla världsproblem över riktigt god mat!

Jag ska inte vara tråkig för jag har det faktiskt riktigt bra här och har haft turen att träffa riktigt goa och underbara människor, speciellt tjejerna i klassen, även fast vi bara känt varandra i typ tre veckor så kan vi prata om nästan allt och vi kommer ha skitkul i tre år här, men ibland måste man väl ha lite hemlängtan. Det är nog bra, om man ska se det positivt!;-)

Nae nu ska jag torka mina tårar och fixa till mig för nu blir det Jensen´s Bof Hus, eller vad det nu heter! God mat har de iaf!

Haha denna bilden gjorde mig genast lite gladare! hihi storasyster brottar ner lillasyster!






Tisdag!

Hej!
Idag har varit en helt okej dag, men den började riktigt skitig. Jag har blivit så seg på mornarna och även fast jag typ går upp vid tio så är det jätte tungt! Sen var det också regn och grått ute, vilket inte var kul för min nya kalufs. Japp jag har ju som sagt blivit brunett!;-)

Men dagen blev allt bättre och det blev vädret också. På eftermiddagen åkte vi till IKEA och jag köpte en helkroppsspegel men såklart var det inte med några skruvar för att väggarnas material behöver olika sorters skruv, blablabla! PAPPA I NEED YOU HERE!;-)

Är dock fortfarande förkyld och jättesnorig plus att en jä**a hosta har uppkommit och jag blir vansinnig!

Imorn är det Autumnbreak-fest och på fredag är det Togafest så vi köpte billiga lakan när vi väl var på IKEA!;-)
Köpte också ett snyggt set underkläder (hihi smittad av en viss Caroline!:-)) och Dust it för mer volym i håret, det är något med vädret här uppe alltså för t.o.m. mitt hår ligger platt på skallen!

Puss och kram


Tog bilden i köket för att det är så mörkt i mitt rum!

 

OJ!

Nämen hoppsan vad kan Louise ha gått o gjort!!!!!


Frisk, nästan!

Hej!

Nu är jag tillbaka i Örebro och febern är helt borta!! Har dock fortfarande ont i halsen och är snuvig! Helgen har varit bra, i fredags när jag kom åkte vi direkt till vallokalen o röstade och sen åkte vi och handla. Det var inte så superkul att rösta men det blir nog roligare på själva valdagen! Men nu har jag gjort min plikt iaf!;-) Sedan kom Emilia och vi åkte och hämtade mat på Thaihouse, jättegott! På lördagen blev det Gossip Girl hela dagen för att min feber inte hade gått ner så spenderade hela dagen i sängen. Men tusan vad jag svettades under natten, när jag vaknade så var jag helt blöt och äcklig men helt utan feber!!! Sedan blev det middag med morfar och sen bussen hem mot Örebro!

Imorgon börjar vi på två nya böcker, de är astjocka och inte så roliga menmen! Hoppas allt är bra med er tjejerna, vet inte så mycket som händer men ett meddelande från mig: Ida och Caroline, uppdatera era bloggar LITE oftare!!!!!! Kim, Linnea och Therese, starta blogg, jag är så nedrans nyfiken på vad alla gör för kul!!!!

XoXo
Gossip Girl 
hihihi! eller nae det var inget för mig!!;-) 

Nkpg-city imorn!

Mina kära vänner! Imorn kommer jag hem för helgen, tänkte att det var trevligare att sjuka ner sig hemma än på min stackars roommate (som förövrigt är riktigt gullig och diskade åt mig idag för att att jag är sjuk!). Är dock inte säker på om det är halsfluss än så hoppas verkligen att det går över fort som tusan!

I helgen händer det mycket roliga festligheter här i Örebro! Imorn är det Örebrodagen då alla studenter tävlar i sina sektioner (Personalvetarprogrammet=Corax Röd) och typ paddlar i svartån och gör klurigheter runt om i stan. På kvällen kommer Swingfly till kåren och på lördag är det dags för studentfestivalen It´s Så där bla Adiam Dymott, Miss Li och Teddybears kommer plus en massa andra!!!! Allt detta missar jag för att jag är sjuk i hög feber och orkar nada!! Men till onsdag ska jag vara frisk för då är det Autumn-Party, det är som Springbreak i USA fast på hösten! Vi har USA-tema med collegetröjor, cheerleadingoutfits m.m. Det kan man inte missa!

Imorn blir det att smitta ner hela Swebus-bussen mot Norrköping och sedan blir det att förtidsrösta i Skarphagen, hihi kan ni gissa vad jag ska rösta på??;-) Sen blir det godgod mat hemma med familjen. Är man fattig studen plus sjuk så är matinspirationen inte så hög, så under de senaste dagarna har det blivit varma koppen, burkravioli och fruktsallad. Sen idag var jag nära på at svimma så kände att min kropp behövde något gott så det fick bli en kycklingrulle på restaurangen i Varberga (där jag bor om ni inte visste det!). Gott var det!!

Emilia kommer hem i helgen också och med sig har hon alla Gossip Girl-säsongerna! hihi, ska bli kul för jag har bara sett säsong ett och början av tvåan! Den fjärde säsongen börjar den 10 Oktober för er som inte visste det!! Trailer ser riktigt spännande ut, paris!!!

http://www.youtube.com/watch?v=T05IWRdIqzQ



AAAAAAAAHHHHHHHH!!! Blir frustrerad, måste man va nån jävla rocketscientist för kunna visa ett youtubeklipp på ens blogg eller??? Någon som vet hur man gör? för jag gör fan i mig inte det!!! Ursäkta för detta men kom igen!!!

Ingen pubrunda för min del!

Vaknade idag och min feber och halsont hade blivit värre, så det var bara att kurera sig i sängen o va BITTER för att jag alltid är sjuk. Nu är jag inte alls positiv men förstår inte varför det just alltid är jag som blir sjuk? kan någon svara på denna fråga? tre ggr hade jag halsfluss nu i somras och tror att det är det nu med! Fick springa runt halva stan för att hitta ett apotek, hemma i Nkpg så spyr man på dem för att de finns överallt, men såklart inte här. fick fråga en trevlig tant som visade vägen!

Just nu är cirka 800 studenter på den berömda pubrundan, de går från pub till pub och man kommer in gratis och det är typ halva priset på allt i baren! Tror ni att jag är lite ledsen över att jag sitter här och fryser istället för att ha kul med mina kompisar!?

Åker hem till la familia på fredag för att ha en mamma som tar hand om mig! Jag har blivit så mammig på sista tiden men det är svårt att inte va det när hon är så superduper bäst!;-) Emilia kommer hem då också vilket ska bli kul, men hon hatar när jag är sjuk så henne kommer man inte se röken av ens!

När man inte kan ha kul och dricka bärs på harrys eller oleary´s så får det bli fulbilder på en själv med sin filt och en marabou schweizernöt!!



Nyduschad!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och myser i min rosa morgonrock! Idag har varit en helt okej dag, men haft lite smått hemlängtan. Man har liksom ingen tid att fundera över saker och så när man väl gör det så tänker man på allt tryggt och älskvärt hemma!:-( men som tur var så peppade Therese upp mig när hon skrev ett gulligt sms! Tack du min vän!<3 

Vill att alla tjejerna ska komma upp o hälsa på snart! Vill dela med mig av allt det roliga här uppe!;-)

Köpte mina vinterdojjor idag också och mamma så dyra var de inte!! De ser ut som de som alla andra har, ni vet wannabe acnes pistols! Men dessa är med ormskinnsmotiv i det svarta! lite speciellt tyckte jag!:-)



hihi o ja, mitt hår är värre än ronja rövardotters, precis efter att jag hoppat ur duschen!

fy!

Är faktiskt lite rädd över alla dessa våldtäkter som äger rum här i Örebro! det har hållt på enda sedan början av 2009 och polisen tror att det rör sig om två serie-våldtäktsmän! Polisen har inte alls kommit någon vart även fast de gjort 400 DNA-tester och det enda de vet är att en av dem har en ljus jacka!!!!!! Va fan, kom igen! Jag har många gånger gått själv till min port för man kommer inte in med bil där så taxin kan bara stanna en bit ifrån och nu har jag fått reda på att det varit våldtäkter på just varbergagatan!! Min gata!! :-(

Snart anlitar jag en stor och lång bodyguard (skulle inte sitta fel med Kevin Costner, heller!) som får vara med mig 24-7 eller vad man säger! Men jag får nöja mig med att RiksKrim från sthlm har börjat vara med i fallen!

NOLLNING!

Hej!

nu är skolan i full gång och med det håller nollnigen på för fullt! ´det är aktiviteter varje dag i tre veckor, lite jobbigt men det är så kul! Jag orkar inte skriva om allt så jag tänkte att en bild säger mer än tusen ord så ni får min nolletid så här långt i bilder! men eftersom jag inte har nån kamera så fick det bli sofias bilder!

Jag, Sofia och Captain Morgan


Jag när vi körde lekar på lärakännakvällen!


back to the 80´s


våra fina faddrar! GRUUUPPPP 35, tjalalalaaaa!


världens äckligaste shot, sprit och pimpim!


hörde jag en skål? Att du gjorde!!


FESTBUSSEN!


Kräftskiva med lite för mycket av det goda!


hihi! ja så kan det vara!




sötaste tjejerna!





RSS 2.0