ÖREBRO!

ojj vad mycket jag har att berätta! ;-)

i onsdags åkte jag o Ida upp till Örebro med en massa puckon till medtrafikanter (alltså vem kör om bilar när det är heldraget??). Vi kom iaf fram hela och bilen i behåll! Vi parkerade i världens dyraste p-hus (22 kr i timmen), sen gick vi lite på stan och åt på burger king som vi inte har hemma! hihi! sen åkte också bort till Varberga där jag ska bo o kikade lite, ett jättestort område utanför innerstan! sen på kvällen åkte Ida hem och jag gick till hotellet där jag bodde nu när jag inte haft tillgång till lägenheten.

På torsdagen var det att gå upp tidigt och bege sig för sin introduktionsdag på universitetet! det tog ungefär en halvtimma att gå dit från stan! gick i halvt regn och var blöt och jättefuktig när jag kom fram så kände mig inte superfräsch och översocial när jag kom fram men det blev bättre sen när jag träffa några som ska gå i min klass! de var jättetrevliga så dessa tre år blir nog roliga! sen efter en massa info om allt som rör skolan så gick jag hem o vila. efter det var det påt igen! vi skulle träffa våra faddrar på stortorget för att lära känna varandra och leka lekar! Jag tillhör sektionen Corax röd, vilket är de som läser typ personalvetarlinjen, beteende, samhäll, turism o statsvetenskap. vi blev indelade i små grupper med våra faddrar o så körde vi mot de andra grupperna i olika lekar t ex hoppa säck, irländsk julafton och kasta stövel. Vi förlorade alla men de andra fuskade plus att vi var iaf mest charmiga! ;-) sen gick vi till en pub o jag åt en hamburgare VÄLDIGT LÅNGSAMT enligt en viss person. sen var det att ringa Ida och prata av sig!

Idag så kunde jag sova ut lite och sen checkade jag ut och tog en kaffe på stan innan jag tog bussen ut till varberga bovärdskontor för att hämta mina nycklar och ta en första titt på lägenheten. Den var jättesmutsig med döda insekter överallt! men annars helt okej, ska ha den med antingen en tjej till eller två tjejer, det beror på om en tjej kan få plats i vardagsrummet. Jag har balkongen i mitt rum så hoppas inte att någon av dem röker för vill inte ha den doften på alla mina kläder! men nu ska Louise bli en positiv och översocial människa och tänka framåt och ljust! så dessa tjejer är nog typ som mamma och pappa för de är de enda personerna jag bott med och hittills har jag ju överlevt! ;-)

Tror nog dock att det kommer bli ett par bra år för mig i Örebro, men blev lite ledsen när pappa sa att man ska lämna det gamla och gå in i den nya världen för jag vill inte släppa allt gammalt! älskar alla mina fina och underbara vänner här hemma och älskar fina Norrköping med sin fula dialekt och alla senapsgula spårvagnar! jag sa då att man kan ta med det gamla i det nya men då titta pappa på mig o sa att det inte går. Snälla alla mina söta tjejer, antingen får ni komma upp till Örebro så vi bevisar pappa fel eller så blir jag sur och kommer tillbaka! det känns bara så konstigt att börja en ny tid utan allt som gör mig så glad och lycklig, Örebro kommer säkert göra mig glad och lycklig också men inte på samma sätt!

Puss Louise 

Hej då!

Idag har jag fått en del gjort t ex fixat böcker (lagt 1000 spänn på det, fan!) och bostad! ska bo i 13 kvadrat och tillsammans med andra i en lägenhet så vi delar kök och badrum.

ikväll träffade jag tjejerna Ida och Linnea på världens! vi hade väldigt roligt om jag får säga det själv! ;-) på fredag åker linnea till Åre för sin skidlärar utbildning som är ett år, så vi sa hej då och syns i vinter när hon kommer hem igen! kändes jävligt konstigt att säga så!

Imorgon åker jag och Ida upp till Örebro (roadtrip!) och ska kika runt lite om vi kan se lägenheten och kanske skriva på kontraktet. Ida är min räddare i nöden, skulle aldrig klara allt det här med flytt och skit utan alla mina underbara vänner! Så imorgon gör vi Örebro osäkert med radion på högsta volym och våra fina stämmor sjungandes med den! 

Puss och god natt!




 

LÄGENHET!!

Vem är gladast i stan? jo LOUISE!! har fått en lägenhet nu i Örebro! ;-) Den kommer jag dela med någon mer men det blir nog bra! liksom vem behöver mer än 13 kvadrat! hihi!

Har haft körlektion och det gick också bra. Körde som en dåre men ibland funkar det med!

Nu ska jag ringa syster och skrika, sen blir det ner till stan!

Ser jättekonstig ut men så ser jag ut när jag är jävligt glad!

 


Update

Sähär känns allt just nu!!


Promenad + Panik

Hej! Nu har jag precis varit på promenad med Carro. Vi blev bitna av konstiga insekter och jag hoppade runt som ett jävla mongo varenda gång en geting kom. Annars gick det bra, jag fick prata av mig om mina bekymmer inför skolstarten. Har inget boende, inga böcker och inga vänner där än så länge så känner mig inte så supersugen på att börja, men det blir nog bättre sen när man kommer in i allt. Nu ska jag äta polly och titta på tv!


Jag och bästa Carro!




HEJ!!!

Nu har även jag startat en blogg och här kan ni läsa allt jag gör från att gå i skolan till alla festerna! Jag kommer under veckan flytta från fina Norrköping till gnälliga Örebro för att plugga Personalvetarprogrammet på deras universitet! Bloggen är mest till för mina oroliga föräldrar och en nyfiken syster men ni andra är också välkomna! ;-)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0