Stress!

Känner mig rätt stressad just nu med massa plugg och packning inför resan så vill bara skjuta mig själv...eller inte!:P Har idag varit och ätit med Putte, hans syster och hennes karl på Jensens´s och på kvällen nu så blev det att städad min gamla lägenhet som ska bort nu i dagarna. Är skönt att jag har det gjort nu så behöver jag bara lämna in nycklarna. Imorgon blir det plugg och at tvätta, ska försöka njuta av solen också.

Puss 

Linlugg

Just nu har vi en liten gäst i lägenheten! Lilla Linlugg har bott hos oss från i tisdags och åker hem imorgon. Vi har varit ett liten rehabiliteringsjourhem för katten så hon kunde få lite lugn och ro. Hon är så söt och tror både jag och Putte blivit lite kära!:) 

 

Min vecka..så här långt.

Min vecka så här långt har mest bara bestått av sport. Igår  blev det IFK Norrköping mot IFK göteborg på Pitchers med Putte, Bubben och Cattis och världens bästa öl Guinness. Mitt älskade IFK Norrköping vann och karln min blev inte så glad. Idag är det Hockey och Putte sitter och skriker ifrån vardagsrummet. Tror faktiskt han har hjärntvättat mig till att gilla sport...hm ska tvinga honom och se hela SATC-boxen nån dag!;)
Nu ska jag fixa och trixa lite mer i lägenheten, snart är allt klart!

Norrköping!

Idag åker jag hem till Norköping och ska kurera mig så jag blir frisk. Inte kul och ha feber typ varannan vecka, va är det för fel på mig!? Blir nog bättre nu när mamma får ta and om mig!:P
Puss

Lägenheten!

Nu börjar vi få det rätt så fint i lägenheten och i helgen var jag i ullared och köpte en massa inredningsgrejer. Hittade massa fint så ska ni fixa inredningsgrejer billigt åk till ullared!;) Imorgon åker jag hem till Norrköping för påskfirande med familjen. Ska bli kul och träffa syrran och hennes karl som jag inte träffat på ett tag!

Här får ni lite bilder från lägenheten!



RSS 2.0