Ny kurs!

Idag började jag min andra termin och samhällsvetenskaplig grundkurs 2! Dock har vi tentan ifrån i fredags hängandes över oss, för det blev nåt strul med den eftersom den var på engelska så det kan bli att den i gills så vi måste göra om den nu på fredag, inte så kul! Hoppas dom löser det här på ett bästa möjliga sätt för oss för lite dåligt om man klarade tentan i fredags men måste ändå göra om den!

Läraren idag, Bo, verkar vara riktigt skön och säger verkligen vad han tycker! Han blev lite småirriterad ibland och svor nog några gånger också, men han verkar veta sin sak om personlighetspsykologi! Nån sa att han är bästa kompis med Leif GW Persson, hihi kul, dom är riktigt lika varann, både på sättet och stilen!

Idag blev det en sväng på stan med tjejerna och vi åt sushi, Angelica åt det för första gången! Tror hon tyckte om det!:-) Inhandlade en del saker som jag tänkte visa!

Först Sushi på EastWest!


Köpte ett par bootcut jeans på gina-rean(hello 70s) som mamma ska få lägga upp, ett smyckes träd som blev fullt direkt och en klänning till Casinokvällen (dock känns det som jag vill lämna tillbaka den, vad tycker ni??)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vart är trädet? ;)

2011-01-18 @ 11:36:36
URL: http://emiliaw.blogg.se/
Postat av: sofia

fina tjejer <3



INTE lämna tillbaka klänningen! Skitfin ju! Åh, jag måste skaffa mig en. Har ju fått csn nu :D

2011-01-18 @ 13:21:03
URL: http://couchan.blogspot.com
Postat av: therese

Byxorna var himla snygga! Har med letat efter ett par såna : ) va de dyra?!

2011-01-18 @ 18:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0